Ekspert za ljubavne veze tvrdi: Poslušaj ova 3 saveta i osvojićeš svakog muškarca kog poželiš

Ako želite da naučite kako da zavedete i osvojite muškarca koji vam se dopada, ovi jednostavni saveti Rori Rej, žene koja uči žene kako da privuku muškarca i ostvare srećnu vezu, mogu da vam pomognu.

Kada želite da navedete muškarca da se zaljubi u vas, prirodno je da ćete to raditi pokazujući mu kako ste zabavni, pametni, ljubazni… U svetu “dejtinga”, savet u vezi sa tim kako osvojiti muškaraca je verovatno najtraženiji.

– Fokusiranje na to šta on želi možda deluje kao prirodan korak, ali to je najgori način da ga zavedete – tvrdi Rori.

reklame

Ona ističe da ako vi pravite planove, dajete mu nekakve savete, poklone… on će to verovatno ceniti, ali će se posle nekog vremena povući i videće vas samo kao prijateljicu.

Dakle, želite da probudite njegova romantična osećanja, ali ne da ga pritiskate. Evo kako da to uradite, prema Rorinim savetima.

Ne dajte mu više nego što on daje vama

Da biste motivisali romantična osećanja kod muškarca, morate da mu pokažete da umete da primite ljubav.

Muškarca odbija kada više dobija nego što daje. Ako ga zasipate pažnjom, poklonima, večerama, postićićete to da vas vidi kao majku ili prijateljicu, umesto da u njemu probudite romantičnu ljubav i želju za vama.

Dakle, budite pristojni i ljubazni, ali ne previše napadni u toj ljubaznosti.

Ekspert za ljubavne veze tvrdi: Poslušaj ova 3 saveta i osvojićeš svakog muškarca kog poželiš

Ne žurite u vezu

Ne žurite da odmah započnete vezu, dajte vremena da se upoznate. Logično je da se verovatno pitate u kom smeru će dalje vaš odnos da ide, ali nemojte da mu postavljate to pitanje na početku upoznavanja, savetuje Rori, tvrdeći da ćete ga tako odgurnuti od sebe.

Umesto da mu pretite nekakvim ultimatumima i pričate o vezi, uživajte u upoznavanju, zabavljajte se i sačekajte da vidite kako će se stvari odvijati.

loading...