JARAC

SVEŠTENIK-NESREĆA-SUDIJA

Ljubav

reklame

Iako su vaše bitne emotivne relacije prikazane dosta stabilno tokom juna, ipak je druga dekada meseca nešto tenzična i napetija nego inače. Bilo bi dobro da u tom periodu odete sa voljenom osobom na odmor i pojačanu energiju iskoristite za uživanje i dobar zajednički provod umesto na to što ćete povremeno « peckati » jedno drugo rečima i postupcima. Slobodni pripadnici ovog znaka – iako smatrate da je to nemoguće, vaši snovi po pitanju ljubavi se ipak mogu ostvariti. Od početka druge dekade juna ulazite u jedan vrlo živ i ljubavnim šansama ispunjen period. Iskoristite ga !

Posao

Nema razloga za nervozu ukoliko se situacije u poslovnom segmentu ne odvijaju po vašim očekivanjima. Fokusirajte se na poslednju dekadu meseca jer će se tek u njoj neka pitanja razrešiti i sve početi da dolazi na svoje mesto. Obećanja koja su vam data mogu biti ispunjena tek pred kraj juna, pa se spremite da budete strpljivi. Po pitanju finansija – neočekivani troškovi sredinom meseca.

Zdravlje

Prijao bi vam kraći odmor jer je iza vas period velikog psihičkog opterećenja i stresa.

VODOLIJA

NEŠTO NOVCA-VESELJE-GUBITAK

Ljubav

Pomalo promenljiv odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom juna. Biće tu lepih dešavanja I dobre energije, ali povremeno će se provlačiti I neki osećaj neispunjenosti I nezadovoljstva. No, sve je to normalno I uobičajeno I neće ostaviti nikakvog dubljeg traga na odnosu sa voljenom osobom. Šta više, drugi deo juna vam donosi jače strasti I veću potrebu da provodite što više vremena zajedno. Slobodne Vodolije – vi ćete se svakako vrlo dobro provesti, jer će flertovanja i udvarača biti na sve strane. Uživaćete u tome što privlačite pažnju suprotnog pola.

Posao

Vrlo živ i svakodnevnim brzim dešavanjima ispunjen poslovni mesec je pred vama. Kao da ni u jednom trenutku nećete imati vremena za odmor i opuštanje, ali to će vam negde prijati i podstrekivati vas dodatno na akciju. Biće u ovom mesecu i novih dogovora i potencijalnih poslovnih šansi – samo bez žurbe, ne zalećite se ni u šta. Finansije – da nije vaših pojačanih troškova, bile bi vrlo dobre.

Zdravlje

Obratite više pažnje na ishranu. Usvojite zdrave navike i pridržavajte ih se.

Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019
Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019

RIBE

VENČANJE-BOLEST-PORUKA

Ljubav

Ukoliko su vaše veze ili brakovi u dužem prethodnom periodu u nekoj formi zastoja ili pak postoji nezadovoljstvo nekim pitanjima, postoji velika šansa da se ovo ispravi, reši i pokrene tokom juna, i to verovatno tokom treće dekade. Ovaj mesec vam daje veliku priliku da pojačate i poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, ali i da provedete više lepih zajedničkih trenutaka. Slobodne Ribe – i ovaj mesec vam kao na dlanu nudi nove ljubavne mogućnosti, i to one prilično ozbiljne. Pustite da vam se jedna osoba približi – nećete se pokajati zbog toga!

Posao

I pored napornih obaveza i povremene težine koja će biti prisutna naročito tokom druge dekade juna, ovo je odličan poslovni mesec za vas. Imate šanse da proširite postojeće poslove i saradnje, ali i da pokrenete nešto novo i to pred kraj ovog perioda. Baš u poslednjoj nedelji juna možete započeti jedan dogovor koji će se pokazati kao pravi potez za vas. Finansije – novac dolazi, novac odlazi….

Zdravlje

Manja zdravstvena problematika sredinom juna i to uglavnom kod starijih pripadnika znaka

loading...