VAGA

NOVAC-NADA-VERNOST

Ljubav

reklame

Vagice nam čekaju, čekaju nešto – a šta čekaju, to one najbolje znaju. Možda čekaju konkretniji potez od strane voljene osobe, možda čekaju na više pokazivanja emocija I ljubavi, možda čekaju da partner reši neke svoje probleme I dileme I okrene se ka njima u potpunosti….ko to zna? Proći će vam maltene pa ceo jun u čekanju, ali ćete ipak dočekati – e sad, da li će to biti baš ono što želite, ali nešto drugo – isto tako dobro, to ćemo tek da vidimo…..Slobodne Vage – vama bi najbolje bilo da se okrenete poslu I prijateljima, a da ljubavne vratolomije ostavite za neki drugi put….nema pravih osoba tokom juna…

Posao

Želeli biste neke veće promene….znate ono – da manje radim i više zaradim….ali nešto ne bih rekla da će vam pare padati same od sebe u krilo tokom juna. Da, zaradićete i to lepo – ali ćete se u procesu prilično umoriti I biti pod velikim pritiskom obaveza. Jun je uglavnom rezervisan za svakodnevne obaveze I rutinu I teško je da tokom ovog meseca možete napraviti neke velike poslovne preokrete.

Zdravlje

Malo urinarni trakt, malo hormoni, malo vene, malo stomačni deo. Želudac, jetra I žuč su vam prilično osetljivi I tokom juna morate više voditi računa o ishrani.

ŠKORPIJA

SVEŠTENIK-ISTINA-NEŠTO NOVCA

Ljubav

Ukoliko nema potrebe da pokrećete neke teme sa emotivnim partnerom – nemojte to ni raditi. Ovaj mesec je pre stvoren za emocije, za ono što se rečima ne može iskazati, već samo osetiti. Gledajte, ukoliko je to ikako moguće da sa voljenom osobom odete negde, pa makar na par dana – izlazak iz užurbane I povremeno mučne svakodnevice oboma će vam prijati I samo vas više povezati. Slobodne Škorpije – moguće je da će postojati razmišljanje o nekom ko je ili daleko od vas ili sa kim nemate komunikaciju. No, vrlo lako se može dogoditi da sve ostane baš samo na razmišljanjima….

Posao

Imaćete više sreće nego što ćete nekim svojim konkretnim akcijama vi lično doprineti dobrim prilikama u poslovnom segmentu. Jednostavno, poslovi će vas « hteti » i sami će dolaziti do vas, bez ikakvog vašeg posebnog truda. Komunikacija sa saradnicima neće baš uvek biti blistava i kontakt sa puno ljudi vas može umarati. Po pitanju finansija – dosta dobro, ali stoje vam pojačani troškovi.

Zdravlje

Trudite se da dobar san, ali i adekvatna fizička aktivnost budu prisutni na dnevnoj bazi. Manji problemi sa očima ili stomakom – uglavnom starijim Škorpijama.

Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019
Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019

STRELAC

SMRT-UDOVICA-PUTOVANJE

Ljubav

Ukoliko imate neki veći problem u svojim emotivnim relacijama, zaista je vreme da se posvetite njegovom rešavanju. Karte daju veliku mogućnost da se problematični odnosi stabilizuju i srede i to tokom treće dekade juna. Generalno gledano – zastoj u komunikaciji sa partnerom će biti prisutan, ali sa malo volje i truda – ovo je ipak lako rešivo. Slobodni pripadnici ovog znaka – druga polovina meseca je mnogo podsticajnija po vas, pogotovo ukoliko imate nameru da otputujete. Priliv nove energije stoji vam u trećoj dekadi juna i to jeste period za nova poznanstva, za avanture i za dešavanja sa suprotnim polom.

Posao

Karte ukazuju na moguću preopterećenost poslom i obavezama, na dugotrajne zahtevne situacije u poslovnom segmentu. Takođe, ukazuju i na potrebu da napravite neke preseke, promene – a sve to ide dosta teško i sporo. Kada uđete u drugu polovinu juna, neke stvari bi ipak trebale da se pokrenu većom brzinom. Ovaj period vam je dobar i za uzimanje godišnjeg odmora. Novac – dosta promenljivo.

Zdravlje

Hormoni, kičma, krvni sudovi – naročito kod starijih Strelčeva.

loading...