horoskop, dnevni horoskop, horoskop za danas, horoskop za sutra, danasnji horoskop, danasnji dnevni horoskop, sutrasnji horoskop, dnevni horoskop za danas, dnevni horoskop ovan, dnevni horoskop bik, dnevni horoskop blizanci, dnevni horoskop rak, dnevni horoskop lav, dnevni horoskop devica, dnevni horoskop vaga, dnevni horoskop skorpija, dnevni horoskop strelac, dnevni horoskop jarac, dnevni horoskop vodolija, dnevni horoskop ribe
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019: U ovom periodu najveću naklonost zvezda uživaće Ribe, Blizanci i Vage. Šta očekuje svaki horoskopski znak na polju ljubavi i posla, kakvog će zdravlja biti, kao i šta im astrolog savetuje saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce će biti nekako prazno.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte dobar akcioni film.

BIK

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje emotivne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način će zaživeti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki se sve više zanimaju za alternativu.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019
Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Gde god budete izašli osećaćete se prijatno. Zabave će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im ljubav otvara vrata. Sve je moguće.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite sve predrasude, jer vas one koče.

loading...