Horoskop po ciganskim kartama za jul 2019: Novi posao za Škorpiju, Ovnu moguća veridba, Lav mnogo troši

RAK

LJUBAVNICA-DAR-KUĆA

Ljubav

Zauzeti Rakovi mogu u ovom periodu znatno ojačati i poboljšati odnos sa osobom do koje im je stalo. Pustite samo da stvari idu svojim tokom, ne požurujte niti partnera niti dešavanja između vas dvoje i sve bi trebalo da ide u onom pravcu koji vama odgovara. Zapamtite još nešto – sve se može reći na lakši i lepši način, pa usvojite ovaj princip! Slobodni Rakovi – ljubav vam dolazi, a ona ovog puta može biti obavijena dahom prošlosti. Da li je u pitanju baš bivši partner ili neko ko vas izgledom i postupcima podseća na staru ljubav – to ćemo tek videti. Sudbinski važan mesec za vas kada je ljubav u pitanju.

Posao


Sve što je vezano za posao – vaša pozicija, status, odnos sa osobama sa kojima radite – izuzetno je stabilno tokom juna, mada se vama u nekim momentima može činiti da to baš i nije tako. Ne brinite, možda napredujete sporije nego što biste vi to voleli, ali idete sigurnim korakom ka svojim ciljevima. U ovom ćete se mesecu nešto više istrošiti, kupovinom sitnica za kuću ili renoviranjem doma.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, a u širokom luku izbegavajte slatkiše. Stariji – kičma, zubi, kosti.

LAV

UDOVAC-MISAO-LOPOV

Ljubav

Evidentno je da vas muče neke situacije koje se vezuju za partnera ili za vaš odnos – ali vam se tokom jula ne savetuje da potencirate na odgovorima ili rešenjima jer je malo verovatno da ćete ih dobiti. Umesto toga – smislite na koji biste VI način mogli da popravite situaciju između vas dvoje, da ponovo vratite poverenje i bliskost. Sve se može kada se hoće i kada emocija postoji…..Slobodni Lavovi kao da ne znaju šta žele tokom jula. Malo razmišljaju o prošlosti, malo se upliću u pričice koje baš i nisu za njih ili im se dopadaju osobe koje žive dosta daleko od njih, možda i u inostranstvu….

Pročitajte i  Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019: Životni preokreti za Škorpiju, Rak treba da pazi u saobraćaju, a Vodolija šta priča
Horoskop po ciganskim kartama za jul 2019
Horoskop po ciganskim kartama za jul 2019

Posao

Treba obaviti zaostale obaveze, treba rešiti problematiku koja se nakupila, treba ispraviti propuste iz prethodnog perioda….Imaćete vi itekako posla tokom jula, ali se mora priznati da baš i nećete biti oduševljeni ovim. Negde ste vi sa energijom „na pola“ i pod hitno vam je potrebno da se odmorite i rasteretite misli. Finansije – novac vam se izvlači iz novčanika velikom brzinom…..

Zdravlje

Potreban vam je odmor, opuštanje, potrebno vam je da se opustite i ne mislite ni na šta….

DEVICA

NEISKRENOST-OFICIR-DAR

Ljubav

Nije pravi trenutak da razgovarate o problemima u vašem odnosu, osim ukoliko imate nameru da budete izuzetno diplomatični i da sve kažete na lep i otvoren način. Manipulacija, želja za raspravama ili neiskrenost samo će doneti negativnu energiju, pa gledajte da to maksimalno izbegavate. Dobićete odgovore na vama važna, neizgovorena pitanja u drugom delu meseca. Budite strpljivi i verujte u osobu koju volite. Slobodne Device – moguća je emotivna idealizacija i preveliki zanos pa u nova poznanstva ulazite oprezno. Ljubavne šanse postoje ali ih treba dobro odmeriti….

Posao

U prvoj polovini jula biće vam potrebno dosta strpljivosti, taktičnosti i hladna glava. Mogući su problemi sa organizacijom, ali i u saradničkim odnosima. Situacija se lagano smiruje ulaskom u drugi deo meseca, koji vam istovremeno nosi i mogućnosti za pokretanje novih poslovnih dogovora, a i stabilizuje vaš finansijski segment. Ukoliko planirate odmor – drugi deo meseca je savršen za tako nešto.

Zdravlje

Moguće su infekcije urinarnog trakta. Takođe – povremeni problemi sa kičmom.