Skrivena moć odevnih komada: Ovo svaka žena mora da zna zbog čega je bitno da nosi suknje i haljine čega je bitno da žene nose suknje i haljine
Skrivena moć odevnih komada: Ovo svaka žena mora da zna zbog čega je bitno da nosi suknje i haljine

​Suknja je pravi ženski ukras!

Suknja se u svim vremenima smatrala glavnim atributom ženstvenosti. A razlog za to nije samo u lepoti takve odeće.

Stručnjaci u oblasti energetskih praksi veruju da kada žena nosi suknju, ona počinje da akumulira nepresušnu energiju ženstvenosti. Zato, suknja ima određeno sakralno značenje za svaku predstavnicu slabijeg pola.

reklame

U stara vremena žene su oblačile isključivo haljine i suknje. I ova moda bila kod svih naroda.

​Na primer, za slovenske žene osnovna odeća je bio sarafan, indijske žene su nosile dug širok sari a japanske žene su nosile na svom telu kimono. Kao što vidimo, odeća svih žena uopšte nije pretpostavljala konstrukciju pantalona.

Ranije su ljudi suptilnije osećali svoju vezu sa silama prirode. I svima je bilo poznato da se žene razlikuju od muškaraca ne samo u pogledu fizičkih parametara. Ljudima različitog pola svojstvena je različita energetika. Za muškarce je predviđeno da crpe energiju iz svemira. A žene su uglavnom uzimale energiju iz Zemlje.

Pri spomenu takvih pojmova kao što su ljubav, osetljivost, briga, milosrđe, nežnost, naravno, odmah ih, povezujemo sa ženom. Čak i u pogledu zemlje, takva opredeljenja su opravdana.

Dizajn svake suknje je takav da oblikuje proširenje nadole, konus. Takav model suknje nije izmišljen slučajno.

Verovalo se da takav konus pomaže ženi da bolje apsorbuje energiju i moć zemlje da postane plodnija i materijalno bogatija. Energija žene, ako govorimo o fizičkom telu, akumulira se u posebnom organu – materici. Muškarci po zamisli prirode nemaju takav organ. U energetskom smislu da bi muškarac dobio energiju zemlje, on mora da je uzme od žene.

Skrivena moć odevnih komada: Ovo svaka žena mora da zna zbog čega je bitno da nosi suknje i haljine
Skrivena moć odevnih komada: Ovo svaka žena mora da zna zbog čega je bitno da nosi suknje i haljine

Kada žena oblači pantalone, ona doslovno sa njima prekriva vezu sa zemljom. Kretanje energije se zaustavlja, a ženski sveti sud u obliku materice ostaje prazan. Kao rezultat toga, žena nema šta da podeli sa muškarcem.

Ženska energija je važna za muškarce. Ona ih čini spokojnijim, uravnoteženijim i stabilnijim. Ako muškarac ima pristup ženskoj energiji, uvek će željeti da se bavi kreativnim radom. Kada je muškarac lišen ženske naklonosti i ljubavi, on postaje agresivan, grub i surov.

Ima mnogo žena koje uopšte ne nose suknje. Nose isključivo pantalone ili farmerke. Sa energetske tačke gledišta žena tada jača i neguje svoj duh na stran način, to jeste muški. Kao rezultat toga, žena je u interakciji sa muškarcem kao da je po prirodi muškarac. Na suptilnoj ravni ovo se ispoljava tako da je energetska razmena poremećena. Ovo se može odraziti na fizičkom planu u obliku raznih bolesti, nesporazuma i svađa u odnosima.

loading...