spiritualni horoskop za lava

Pripadnici ovog znaka jako vole čistoću, manire, društvena pravila i vrlo su prefinjeni u tim stvarima. Oni obično žive prilično elegantan i nežan život, međutim, poslednjih godina im možda situacija i nije bila baš takva. Još od 2009-te rođeni u ovom znaku su bili lišeni ove prefinjenosti. Međutim ova, 2016-ta, godina nije ista kao prethodne.

 

 

reklame

 

2016-ta će Vagama će preokrenuti mnoge neprilike i prepreke s kojima su bile suočene. Čim naša velika planeta sreće, Jupiter, uđe u Vagu na dan 9. septembra gde će se nalaziti trinaest meseci sve do 10. oktobra 2017. godine.

U svaku novu godinu ulazimo kao novorođeno dete, ali ipak obogaćeni prethodnim iskustvima, snovima, odnosima i raznim drugim podvizima. Kad je Saturn ušao u Vagu, bačeni ste u očaj i bili primorani da naučite mnoge lekcije na težak način.

Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. april 2016. godine

U dve godine koliko je Saturn boravio u Vagi postali ste zreliji i sposobni da urazumite sebe od emocija koje ste proživljavali u tom bolnom razdoblju. Došli ste do velikih otkrića o sebi i kako vam nisu potrebni drugi koji su vam neprestano crpeli energiju.

Puno ste naučili od Saturna.

Lekcije su se prožimale godinama i svaka vas je pojedinačno podučavala kako da postanete osoba koja treba da budete.

Sada imate bolja očekivanja od sebe i drugih, u stanju ste da shvatite da ste u mogućnosti da prevladate životne izazove i naučili ste da budete snalažljivi nego što ste nekada bili.

horoskop-dnevni

Smaragdna Godina za Vage konačno zakoračuje u 2016-toj. Nadam se da ste spremni!

thespiritscience.net/ atma.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.