horoskop

Iako ne možemo generalizovati čitavu populaciju i znamo da veliku ulogu u formiranju ličnosti, sklonosti i sposobnosti igraju roditelji, društvo i okolina, možemo na osnovu horoskopskog znaka sa 90% preciznosti otkriti osobu koje najverovatnije nema emocija ili prosto nikada ne sluša svoje srce.

Ono što oni kažu da osećaju, duboko u njihovim dušama izgleda sasvim drugačije nego što vam se može učiniti, a zvezde vam otkrivaju koja to 2 znaka nemaju “organ za ljubav” a da toga nisu ni svesni.

reklame

HOROSKOP: Evo kako da smuvaš bilo koji znak Zodijaka. Možeš osvojiti bilo koga ako znaš ovu mudrost!

JARAC

Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikih poteškoća da razumeju svoje emocije. Oni umeju da budu jako odgovorni, brižni i pažljivi, a kako je reč o ljudima koji su neretko i izrazito inteligentni i obrazovani, na prvi pogled za njih se nikada ne bi moglo reći da nemaju emocija. U njihovom ponašanju nećete primetiti ništa neobično. “Testovi ljubavi” na kojima oni često padaju su situacije ili iskušenja u kojima moraju da biraju između “dve ljubavi”, gde će oni uvek presuditi u sopstvenu korist.

mesec rodjenja horoskop svi detalji

Nemojte se iznenaditi ako vam prijatelj Jarac preotme ljubav, jer upravo je to situacija gde oni moraju da uzimaju u obzir emocije drugih ljudi u situaciji koja se tiče njih lično. U ovakvim situacijama možete se kladiti da će Jarac da gleda samo svoje dupe.

Ipak, kao roditelji oni su sjajni, a kada je u pitanju ljubav prema samom sebi tu su neprikosnoveni! Na kraju krajeva i ljubav prema samom sebi iziskuje emocije.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.