Osvojite ga

HOROSKOP: Osvojite ga za čitav život
Bilo da ste u srećnoj vezi, ili tražiti svoju drugu polovinu, ljubav znači biti otvoren za nove načine da se sama ljubav obnovi, proširi, ulepša…. Neka vas vodi vaš znak.

VATRENI ZNACI (Ovan, Lav, Strelac)
Kao vatreni znak, vi ste u stanju da upalite vatru tako što ćete uzeti u obzir partnerove interese.
Ako ste u vezi: da li vaš partner, na primer, obožava da džogira, a vi mrzite trčanje? Preporuka je da se upišete zajedno u teretanu, ili na neki ples, ili bilo šta što oboje volite da radite. Tako ćete ostati duže zajedno. Pokažite da vam je stalo do partnerovih želja.

SMS KOJI OSVAJA: Pošalji mu samo jednu od ovih poruka i zavela si ga

Ako ste sami: Pitajte ga koje su mu omiljene aktivnosti i sami se okušajte u njima. Možda ćete otkriti novi hobi – i novu ljubav.

reklame

ZEMLJANI ZNACI (Bik, Devica, Jarac)
Vaša praktična priroda kao zemljanog znaka može vam pomoći da dostignete puno u svojoj karijeri. Poklanjanje praktičnih poklona, kao što je, na primer, usisivač, brijač….nije pravo rešenje za ljubavnu vezu.
Ako ste u vezi: Budite smeli i pokažite da vam je stalo do drage vam osobe. Na primer, rezervišite da jedno popodne zajedno provede u spa centru.
Ako ste sami: Probajte da se upišete na neki kurs, na primer, kurs iz kuvanja, vinarstva…. Naučićete nešto novo, a možda i upoznate nekog novog…

VAZDUŠNI ZNACI (Blizanci, Vaga, Vodolija)
Toliko ste disciplinovani da vaš šef nikad ne mora da vas podseća na obaveze. Nikad ne kasnite sa plaćanjem računa. A šta je sa ljubavlju?
Ako ste u vezi: Iskoristite tu disciplinu i porazmislite o nekim novim načinima da začinite svoju vezu (večera uz sveće, relaksacija u kadi…)
Ako ste sami: Vi ste odličan istražitelj, i bili biste dobar detektiv. “Prelistajte” malo internet.

NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!

VODENI ZNACI (Rak, Škorpija, Ribe)
Udahnite i zaronite duboko. Bolje nego da se premišljate “hoću li….. neću li….”, kao što obično radite.
Ako ste u vezi: Isplanirajte dan samo za vas dvoje, od jutra do večeri. Obiđite vaša stara mesta, izađite u neku baštu na večeru…
Ako ste sami: da li želite ljubav iz bajke? Razgovarajte slobodno sa prijateljima o svojim željama. Nikad se ne zna ko je vaša savršena druga polovina.

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.