Odaberi krug
Odaberi krug

Odaberi krug: Ispred vas je slika mandala, svetih krugova, prema budističkom verovanju. Posmatrajte ih 30 sekundi, a onda odaberite jednu… Saznaćete šta vam nedostaje.

1. Harmonija

Element duha a mandala predstavlja savršenu ravnotežu jina i janga, muževnosti i ženske energije. Nosi simbol labuda. Ako ste izabrali baš ovaj znak, njegova poruka je da morate da nađete balans i to između svojih i tuđih očekivanja, kako u poslu tako i u privatnom životu. Mandala vas upozorava da preispitate i postavite prioritete u trenutnoj situaciji.

reklame

2. Isceljivanje

Element duha. Mandala nosi simbol žabe i predstavlja potrebu za iscelivanjem. Onom ko izabere ovu mandalu vreme je da zaleči stare rane, da se pomiri sa stvarima iz prošlosti koje su donosile bol i prekine odnose koje mu štete. Mandala koja poručuje da se manje treba brinuti za ono što dolazi, već se treba fokusirati na trenutnu situaciju.

 

3. Intuicija

Element duha. Mandala nosi simbol sove, što znači sposobnost snalaženja i traženja svetla u mraku. U prevodu, onom ko odabere ovaj znak mandala pomaže da probudi svoju intuiciju i duh. Mandala, simbol sove, ponaša se kao čuvar vaše skrivene mudrosti. Onaj ko je bira ima potrebu da ispolji svoje mišljenje i oslanja se svoju mudrost i iskustvo.

Zaljubljene duše horoskopa: Škorpija bukvalno luda, Rak voli slatke porukice, Ribe brzo odlepe

4. Vizija

Element duha. Mandala nosi simbol belog tigra. Ona predstavlja potrebu za jasnijim sagledavanjem stvarnosti. Simbol mačke predstavlja potrebu za punom pažnjom, preciznošću i fokusiranjem. Prema ovoj mandali, potrebno je da zamislite i predvidite svoju budućnost. Koji je pravac za vas najbolji? Ne gubite pažnju, ostanite fokusirani!

5 znakova da je raskid sa njim bio velika greška!

5. Opraštanje

Element vode. Nosi simbol psa. Ako ste izabrali ovu mandalu imate potrebu za pripadanjem nekom ili nečemu. Ona podseća da da treba da praštamo i sebi i drugima kao i da idete u srž problema ako želite da ga rešite. Sagledajte dobro odnose i osećanja koji vas muče i ostavite ih iza sebe. Jednom kada oprostite sebi ili drugima koji su vas možda i povredili, počinje proces iscelenja i možete da krenete dalje kroz život.

6. Komunikacija

Element vode. Simbolizuje je kit koji na jedinstven način peva i graciozno ukazuje na svoju prisutnost. Mandala koja tera da dublje zaronimo u našu podsvest I da bolje komuniciramo sa samima sobom ali i drugima. Ako ste odabrali ovu mandalu, to znači da je potrebno da naučite da kako da na pravi način iskažete svoje želje i stavove.

7. Mašta

Element vode. Simbol ove mandale je vilin konjic, koji predstavlja sposobnost gledanja stvarnosti sa kreativnije strane, odnosno ukazuje na potrebu da vaša kreativnost i energija izađu na videlo. Ako ste odabrali ovu mandalu, to znači da je potrebno da manje razmišljate i brinete i dopustiie mašti na volju. Dopustite sebi da idete za onim što volite, nemojte da budete rob vlastitih strahova.

Da li se vaše lice smatra lepim

8. Ljubav

Element vode. Ova mandala donosi odlike morskog konjica: savanje, primanje i negovanje – sve što je neophodno za ljubav. Ako ste je izabrali možda vam baš ove osobine nedostaju. Trebalo bi da se otvorite, povežete sa drugim ljudima oko vas, dozvolite sebi da ih volite, ali da biste sve to uradili, prvo morate da zavolite sebe.

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

9. Saosećanje

Elemnet vazduha i mandalu predstavljaju osobine slona. Odlikuju je empatija, saosećanje…Ako ste je vi izabrali možda je došlo kranje vreme da se opet povežete sa vašim bližnjima. Da ih bolje shvatite i da ih saslušate. Zapitajte se da li ljude savetujete ili ih samo osuđujete. Budite nežniji.

10. Snaga

Ovo je elemet vazduha. Orao predstavlja ovu mandalu i označava precizne i jasne namere i neverovatnu životnu snagu. Ako ste odabrali ovaj znak trebalo bi da potražite tu snagu u sebi, trebalo bi da poradite na vašoj hrabrosti i da je podignete na novi nivo. Osmotrite situaciju oko sebe i prema njoj i radite…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.