Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne

Od 5. marta Suncu i Neptunu u Ribama pridružio se Merkur i tamo ostaje do 22. marta. Nosi posebno razdoblje spoznaja i komunikacije s duhovnim…

 

Psssst

Merkur je pre svega planeta razuma i logike pa je u ovom razdoblju teško biti logičan, praktičan, jasan, razborit i koncizan jer je mentalna energija uspavana ili raspršena. Misli traže mir i osamu, plove u moru mašte, beže u snove ili slike podsvesnog, stoga je ovo razdoblje dobro za muzičare, fotografe, filmadžije, slikare, pisce, pesnike, sanjare.

reklame

S Merkurom u Ribama govori se tiho ili se ćuti i osluškuje jer tek tako možemo nešto i da čujemo ili spoznamo, nešto što nam Bog, univerzum ili naša podsvest poručuju – ali uslov je apsolutna tišina u kojoj se susrećemo s tajnom.

30 stvari koje garantuju bolji život, a od vas zavise

 

Prilika za zaborav i oproštaj 

Nadalje, ovo je prilika za zaborav i oproštaj jer Merkur u Ribama razume sve zamke i nedaće života, video je sve – moral i nemoral i laži i patnju i bol i sreću i odbačenost – ipak se radi o poslednjem znaku Zodijaka u kojem su pohranjena sva iskustva prethodnih akcija, stoga s ovim Merkurom imamo vrsne psihologe i ostala srodna zvanja.

Logično, Merkur u Ribama voli da se bavi neverbalnim, enigmatikom, tajnama, trikovima, pa se u ovom razdoblju lako nameću takve teme; nejasne i komplikovane situacije, razotkrivanja tajni, ali i ogovaranja, obmane, preuveličavanja, prisluškivanja, uhođenja ili pak slatkorečivost, laskanja i slično – oprez, klizav teren!

horoskop

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.