Ljubavni život ova 3 znaka
Ljubavni život ova 3 znaka

U novembru 2016. godine možemo očekivati sličnosti s prethodnim mesecima. Mars će biti u Jarcu sve do 9. novembra, u istom znaku biti će i Pluton, u neskladnom odnosu s Jupiterom u Vagi i Uranom u Ovnu. Ali, ovaj aspekt već je formiran i tokom novembra njegov uticaj neće biti toliko jak pa je manja verovatnoća za nesreće i nasilje.

 

Uprkos tome, novembar nije miran mesec. Venera dolazi na Marsovo mesto, ulazi u znak Jarca 12. novembra i suprotstavlja se Plutonu, Jupiteru i Uranu. Ovakva neharmonična mešavina uticaja donosi nesklad u veze. Biće zaista napeto kada je reč o saradnjama, udruženjima i partnerstvima. Nije povoljan period ni za umetnike, jer može uticati na sve što ima veze s estetikom ili harmonijom, piše tarot-horoskop.com.

reklame

25. novembra formira se Jupiter – Pluton kvadrat iako će imati uticaja kroz čitav period. Trebalo bi da donese pravednost i obnovu, ali promene idu u pravcu nesklada i prestupa. Jupiter i Pluton su u napetom aspektu i ta neskladna kombinacija pogoršava stvari.

Konfiguracija je ekstremno motivišuća i može doneti restrukturiranje u politici, bankama, ekonomiji i zakonu.

Odlepiće za tobom k’o mlad majmun: 6 rečenica zbog kojih će se zaljubiti u tebe momentalno

Može se odraziti i na zdravstvene institucije i na više obrazovanje. Postoje težnje prema promenama i reformama.

Ljubavni život ova 3 znaka

Na sreću, Jupitera podržava Saturn a u drugoj dekadi novembra i Mars iz Vodolije koji će istovremeno biti u dobrom odnosu s Uranom u Ovnu. Mars će pridoneti promenama i pobrinuti se da se odvijaju na konstruktivan i efikasan način.

Zaključak: Novembar je dinamičan mesec, pun preokreta, u kojem oni koji žele da ostvare radikalne promene u svom životu ili društvu u kojem žive mogu to i ostvariti ako se aktiviraju i ako imaju jasno određene ciljeve i razrađen plan. Tokom meseca posvetite se konkretnim aktivnostima i stvarima, jer ćete imati viška energije, koja ako se ne potroši na takav način ciljano, onda će se manifestovati na destruktivan i haotičan način.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.