JARAC

Iako rođeni u znaku Jarca deluju kao da osim za posao nemaju vremena ni za šta drugo u životu, oni i te kako znaju da se zabave u spavaćoj sobi. Zapravo, samo odabrani znaju koliko pripadnici ovog znaka umeju da budu strastveni. Iako ponekad ume da deluje suzdržano, Jarac je kao ljubavnik veoma ambiciozan, odgovoran i pouzdan. Kad se žešće naloži, izuzetno je nežan i učiniće sve da zadovolji partnera. Njega ne zanimaju neke naročite perverzije već stari dobri seks a dobra stvar je što je veoma, veoma izdržljiv. Najbolje se slaže sa Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom i Ribama.

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

VODOLIJA

Glavna erogena zona Vodolije je mozak. Ona se loži na dubokoumne konverzacije i neobične ličnosti. Što je više mentalno stimulišete, njen libido raste i raspoložena je da proba apsolutno sve što joj predložite ako joj zazvuči interesantno. Možda će vam u početku delovati rezervisano i hladnokrvno, ali kad podivlja bićete više nego prijatno iznenađeni njenim umećem i maštovitošću. Najviše joj odgovaraju Ovan, Blizanci, Lav i Strelac.

Zaljubljene duše horoskopa: Škorpija bukvalno luda, Rak voli slatke porukice, Ribe brzo odlepe

reklame

mysticism-666965_640

RIBE 

Riba kao ljubavnica je pravi kameleon – ona se uvek menja u zavisnosti od želja i potreba partnera. U stanju je da svojim umećem potpuno opčini partnera i izuzetno je vešta u pružanju zadovoljstva. Ipak, nije tip za neobavezne seks šeme jer ono čemu drugi pristupaju kao čistoj rekreaciji, u to Riba ulazi potpuno otvorenog srca i uma. Najbolje se slaže sa Bikom, Rakom i Jarcem.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.