RAK

Rakovi nikome ne upadaju tek tako u krevet i nisu za šeme, oni žele pravu vezu. Kad jednom uletite u njegova klešta, uradiće sve da ostanete u njima zauvek. U prvi mah umeju da budu vrlo stidljivi ali što je veća emocionalna povezanost sa partnerom to njihov seksualni potencijal raste. Vrlo su nežni i obzirni ljubavnici, ali i izdržljivi tako da mnoga iznenađenja možete očekivati od Raka kada se dovoljno opuste pored partnera. Najbolje se slažu sa Bikom, Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribama.

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

LAV 

reklame

Kao što obožava da bude glavna zvezda u životu, tako se ponaša i u seksu. I u krevetu mu je potrebno priznanje i aplaudiranje pa ako mu dovoljno plješćete daće svoj maksimum i učiniće sve da vas zadovolji. Njima je seks poput vazduha koji dišu, izuzetno su maštoviti ali i odani. Međutim, ne podnose ako partner odbija njihove nežnosti, jer bi se seksali 168 puta dnevno. Najkompatibilniji su sa Ovnom, Blizancima, Vagom, Strelcem i Vodolijom.

Zaljubljene duše horoskopa: Škorpija bukvalno luda, Rak voli slatke porukice, Ribe brzo odlepe

seks bioritam, seks izazov
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

DEVICA

Iako Device bije glas da su čedne, one su zapravo izbirljive. One su romantične slatkice, izuzetno privržene partneru i često umeju da mu prepuste inicijativu u seksu. Ako im predložite da isprobate nešto neuobičajeno i ”prljavo ”, biće šokirane tom idejom ali u dubin duše biće potpuno oduševljene. Ona možda deluje da joj je misionarska poza najbolja od svih ali i te kako može da vas iznenadi svojim krevetskim akrobacijama ili demonstriranjem onoga što je proučila u Kamasutri. Najbolje se slažu sa Bikom, Rakom i Jarcem.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.