VAGA 

Sofisticirana Vaga je intelektualac i perfekcionista, ume često da mnogo mozga o seksu pre nego što počne da ga upražnjava. Nju novi konceptualni pristupi vođenja ljubavi i erotičnost veoma privlače, otvorenog je uma ali prefinjena tako da će u seksu isprobati sve što smatra da nije previše ogavno za njen ukus. To ne znači da je npr. sado- mazo seks uopšte ne privlači već samo ona verzija koju je ona osmislila. Najbolje se slaže sa Ovnom, Blizancima, Lavom, Strelcem i Vodolijom.

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

ŠKORPIJA

Svima je jasno da su Škorpije uvrnute i vrlo čulna bića, ali retko ko zna da su izuzetno probirljive. One će pre živeti u celibatu nego da se zadovolje nekim osrednjim seksom, njima je potrebna kosmička razmena energije tokom vođenja ljubavi. Seks po njima nije samo ljubav, a ni puka razmena telesnih tečnosti već nešto mnogo više, najjača i najmoćnija veza od svih koje postoje. Najkompatibilnija je sa Bikom, Rakom i Jarcem.

Zaljubljene duše horoskopa: Škorpija bukvalno luda, Rak voli slatke porukice, Ribe brzo odlepe

reklame

 

Kada su žene najnapaljenije, a kada muškarci?
Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

STRELAC

On je vatren i veliki entuzijasta i učiniće sve da se osećate kao da ste jedini na svetu kada se nađete u krevetu sa njim. Izuzetno je otvorenog uma, posvećen i zabavan ljubavnik a libido mu skoči do neba kada se nađe na nekom novom i uzbudljivom mestu. Njemu nije ni najmanji problem nije da upražnjava seks na bilo kom mestu, obožava da eksperimetiše, potrudiće se da vas zadovolji ali očekuje i da sam bude zadovoljen. Najbolje se slaže sa Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.