KAKO SEDI, TAKAV JE U KREVETU: Da li jaše kao kauboj ili bocka kao zeka?

Muškarcima definitivno nije lako – s jedne strane, podstičemo ih da nam priđu i započnu razgovor, a s druge, često taj razgovor glatko odbijemo i ponašamo se vrlo nepristuačno. Ali, to ne znači da muškarci ne prave greške upravo pri tim startovanjima. Ovo su one najčešće.

 

Misle da smo tu zbog njih

Sasvim je OK ako muškarac priđe ženi i započne razgovor, ali jedna od najčešćih grešaka je to što ne odu kad postane očito da žena nije zainteresovana. Mnogi muškarci puno više razmišljaju o tome što ONI žele nego o tome šta žena želi, pa često ignorišu znakove da žena stvarno ne želi da nastavi razgovor.

reklame

test

Pogrešno vreme i mesto

Startovanje na šanku je sasvim prihvatljiv – start nasred ulice je ipak malo čudan. Iako je u inostranstvu to relativno popularan pristup, muškarci u ovakvim situacijama često izvise, jer žena koja hoda ulicom ili čeka tramvaj u većini slučajeva jednostavno nije otvorena za takve stvari.

Agresija

Svaka žena je barem jednom doživela agresiju od strane muškarca koji ju je startovao i odbio da prihvati da nije zainteresovana. Startovanje podrazumeva mogućnost prihvatanja i odbijanja, a obe situacije treba odraditi dostojanstveno. Neki muškarci jednostavno ne mogu prihvatiti da žena nije oduševljena njihovom pojavom pa se agresivno nameću.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.