FENG ŠUI za privlačenje ljubavi
FENG ŠUI za privlačenje ljubavi

FENG ŠUI za privlačenje ljubavi: Osobe koje praktikuju Feng Šui veruju da je najbolji napraviti promenu u prostoru koja nas okružuje.

 

Drevna filozofija Feng šui se oslanja na protok energije. Kako bi u vaš ljubavni život ušla pozitivnost, navodimo 10 saveta koji će vam pomoći da privučete, a zatim i zadržite strast i bliskost u vezama ili braku.

1. Zamenite slike usamljenih osoba slikama sretnih parova

reklame

Umetnički radovi imaju značajan uticaj na našu istoriju. Kada se okružite fotografijama, slikama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete prilagoditi sebe toj viziji. Zamena takvih slika sa srećnim parovima učiniće vas otvorenijima za ljubav.

FENG ŠUI za privlačenje ljubavi
FENG ŠUI za privlačenje ljubavi

2. Kreirajte raspored sedenja za parove

Fotelje šalju glasnu i jasnu poruku: Odmakni se! Zato, ako tražite ljubav, kreirajte raspored sedenja prilagođen romantičnim parovima. Dvosedi i stolice razmeštene po ugodnim ćoškovima slaće signal da ste spremni za vezu.

3. Izbacite televizor iz spavaće sobe

Ništa ne ubija romantiku kao noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte sa čitanjem ljubavne poezije ili romana. Na taj način će vaša podsvest kreirati virtualni ljubavni magnet.

FENG ŠUI za privlačenje ljubavi
FENG ŠUI za privlačenje ljubavi

4. Nabavite senzualan pokrivač

Stari jastuk sa običnim ili dečjim sličicama neće učiniti vaš seksualni život nimalo zanimljivim. Kupite svilene ili satenske jastučnice, čaršave i prekrivače, oni će prizvati strast u krevet.

5. Smanjite veličinu kreveta

Spavanje na velikom krevetu neće pospešiti intimnost. Investirajte u novi krevet nešto manjih dimenzija ukoliko želite da pronađete ljubav svog života. Ako to niste u mogućnosti, potrudite se da ubacite jastučiće koji će bar malo da smanje slobodan prostor na krevetu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.