fatalne žene horoskopa

Iako muškarci na ženi uglavnom prvo zapaze njene grudi, struk, noge, oči, ipak nisu imuni ni na šarm, govor tela, držanje, stav… Proverite da li i vi spadate u fatalne žene horoskopa!

 

Žena ovan

Ova samouverena dama, sa direktnim nastupom, odmah će privući mušku pažnju zbog energične i dinamične prirode. Isto tako, svi će primetiti i njen atraktivan stil oblačenja, posebno lepe noge.

reklame

Žena bik

Kada muškarci čuju vaš topao i prijatan glas, već su gotovo zaljubljeni, a nesvesni da polako upadaju u zamku šarmantne dame. Potpuno ćete ih opčiniti ako uz to imate i zanosan hod, izražen pogled i lepu kosu.

Žena blizanci

Ostavljate utisak nezaštićene devojčice, tako da u predstavnicima jačeg pola budite zaštitnički nagon. Istovremeno, dopada im se vaša nepredvidivost, srdačnost, pričljivost, popularnost u društvu.

Žena rak

Vaša senzualna, ali i samosvesna priroda kao magnet privlači muškarce. Osim toga, većina ne može da skine oči sa vaših glavnih aduta: lepe kose i bujnih grudi.

Žena lav

Atraktivna, samouverena i dostojanstvena lavica uvek privlači znatiželjne poglede. Osim njene pojave, muškarci je obožavaju i zbog vesele prirode, vragolastog pogleda, izraženih gestikulacija i naravno upečatljivog lica na kojem posebno dolaze do izražaja kosa i usne.

fatalne žene horoskopaŽena devica

Vaš mladalački duh i otmena pojava, upadaju u oči predstavnicima jačeg pola, a zatim primete lepu kosu i stidljiv osmeh. Tokom razgovora potpuno su očarani inteligencijom, šarmom, ljubaznošću i smislom za humor…

 

 

loading...

1 KOMENTAR

 1. Pozdrav pile besno! Rado bih vam mrknula koji horoskop, naravno uz vašu dozvolu. A ako mi dozvolite, mrknula bih čak i sve 🙂 odlični su. Objavila bi ih ovdje – http://webcafe.net.hr/astronet/

  Webcafe.hr je zabavni dio net.hr portala i njegova sam urednica. Mi u Webcafeu jako volimo dobru satiru i rado je promičemo na našim stranicama, pa bismo tako i vašu horoskopčad. Mislim da nije potrebno posebno naglašavati da bismo vas potpisali ispod svakog teksta, a ako imate još kakvih zahtjeva, stojimo na usluzi, samo da su u granicama normale 🙂

  toliko o poslu, bilo bi lijepo i da se zgotivimo 🙂 a čak sam vas i lajkala na fejsu 🙂

  Nadam se brzom odgovoru!

  pozz,
  Morana

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.