Žena vaga

Lepa i ljubazna, a ipak uzdržana, čak i hladna, to je ono što muškarce zaintrigira već na prvi pogled. A kasnije, kada vas bolje upoznaju, malo koji može da ostane imun na šarm i ostale čari.

Žena škorpija

Lako zavodi jer ima nešto nedorečeno i tajanstveno, što deluje fatalno na suprotan pol, a da dama možda nije ni svesna toga. Takođe, privlači poglede i uzdahe zbog upečatljive pojave i izražajnih očiju.

Žena strelac

reklame

Ova društvena dama je često u centru pažnje muškog sveta, koji pri tom ne može da ne primeti i njene glavne fizičke adute: lepe noge, veseo pogled i negovanu kosu.

Žena jarac

Pažnju prvo privlači vaša dostojanstvena pojava, hladni ste, uzdržani, zagonetni, samouvereni. A tu je i lepo lice, kosa i vaš ispitivački pogled koji ne otkriva mnogo.

Žena vodolija

Ima nečeg tako tajanstvenog u vama, a istovremeno želite da vas svi primete. Baš to se dopada muškarcima, kao i direktnost, komunikativnost, srdačnost i naravno vitke noge.

Žena ribe

Osvaja iskonskom ženstvenošću, koja se ispoljava u ponašanju, ali i izgledu. Sneni pogled, raskošna kosa, lepe grudi i noge, naročito stopala, privlače pažnju gde god da se pojavite.

Večernje novosti

loading...

1 KOMENTAR

 1. Pozdrav pile besno! Rado bih vam mrknula koji horoskop, naravno uz vašu dozvolu. A ako mi dozvolite, mrknula bih čak i sve 🙂 odlični su. Objavila bi ih ovdje – http://webcafe.net.hr/astronet/

  Webcafe.hr je zabavni dio net.hr portala i njegova sam urednica. Mi u Webcafeu jako volimo dobru satiru i rado je promičemo na našim stranicama, pa bismo tako i vašu horoskopčad. Mislim da nije potrebno posebno naglašavati da bismo vas potpisali ispod svakog teksta, a ako imate još kakvih zahtjeva, stojimo na usluzi, samo da su u granicama normale 🙂

  toliko o poslu, bilo bi lijepo i da se zgotivimo 🙂 a čak sam vas i lajkala na fejsu 🙂

  Nadam se brzom odgovoru!

  pozz,
  Morana

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.