Evo zbog čega volim telo svoje žene nakon porođaja: Reči ovog divnog supruga istopile su ženska srca širom sveta

Jedan tata i suprug napisao je otovreno pismo koje je oduševilo žene širom sveta, a nakon kojeg su se mnogi muškarci postideli…

Pisac i novinar Bret Ortler napisao je kolumnu za stranicu “Fatherly” koja oduševljava žene, a muškarce tera na razmišljanje.

“Šta sam rekao svojoj ženi o tome kako se njeno telo promenilo nakon porođaja? Apsolutno ništa.

reklame

Poznato je da se trudnoća ne događa sama od sebe, tako da sam ja direktno odgovoran za promene koje su joj se dogodile. Drugim rečima, dobio sam tačno ono što sam potpisao.

Kada ste rekli “Hajde da imamo dete”, možda ste zamišljali svog naslednika kako prvi korača Marsom i otkriva lek za rak. Ali takođe ste rekli: “Hej draga, želim da nosiš moje dete devet meseci. Taj proces dramatično će promeniti nivo tvojih neurotransmitera i dovesti do velikih i trajnih promena tvog uma i ličnosti, a da ne spominjemo neizbrisive promene na tvom telu. Takođe ćeš postati dispanzer mleka i ugojiti se.”

Starinski recept za roditeljstvo: Više cuge, manje briga!

Naravno, što više trudnoća partnerka mora da izdrži, to su stvari teže. Mi imamo dvoje dece, ali moja žena bila je trudna četiri puta. To je sveukupno 26 meseci, dve godine mučnine i čudnih prohteva, posledica dojenja i ožiljaka od carskog reza.

Razjasnimo nešto. Da, telo moje žene promenilo se nakon porođaja. I, šta onda? Ma kakve promene, ona je još uvek ista ona vatrena crvenokosa kakva je oduvek bila!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.