NEVERNI MUŠKARCI, PROVALJENI STE: Po ovom iz aviona vidiš kad te muva oženjeni klipan!

Oženjeni muškarci vrlo lako pređu granicu, pa kada u provod odu sa drugarima, skinu burmu i krenu da se šetaju od devojke do devojke…

Nikada neće priznati da su oženjeni, ali postoje detalji koji ih lako otkrivaju. Maja je rešila da im očita lekciju, posle koje će se temeljno promeniti “rad” oženjene ekipe u noćnim klubovima.

Ovo je važna lekcija za sve devojke, pazite dobro…

reklame

“Ajde da vas Maja nesto nauči, dragi moji dečaci. Kad krenete u hordama ili solo da krstarite gradom i varate žene i još se, takvi oženjeni, usudite da mene startujete (nisam rigidni moralista, ali mi se gadi licemerje),obratite malo pažnje. Jer koliko god svučete tu mučenu burmu sa prsta na vratima kafane i zgurate je u mali džep džinsa, boja na prstu gde je bio, bitno se razlikuje od ostatka kože“, jedan je od znakova, ali ne zaboravite ni ostale.

“Drugo, kad vam košulja zamiriše na osveživač, 100 odsto ste me ubedili da ste single(važi, hahaha). Treće, samo keva pegla kosulju sa crtom na rukavu, žene to razmažu, ali ostave oko dugmeta zgužvano. Četvrto, to bojlerče za jedno pranje suđa što nosite ispod košulje trag je lenjih porodičnih dana, a nije isposnički single život vezan za kevin ili bilo čiji kazan. To sto ste neošisani, nije moda, već nemanje vremena u trci da se deca odvedu u školu, vrtić, plati kredit. Kad vidim stajling bude mi jasno i da li vam je žena crnka ili plavuša, a kamoli nesto drugo.”

Na kraju, Maja pronalazi i znakove koje vam vrlo verovatno ne bi pali na pamet.

“Oženjeni dečak kupuje one čuvene univerzalne cipele-patike, za sve prilike, jer od zene stonoge ko zna kada će doci na red ( mada tu može da ga je*u i kola na lizing). I ako sve to zanemarimo, odaje vas prejaka energija oženjenog dečaka, koju je žena vezala u mašnu, pa kad mi zevne u 22h znam da je vreme da uspavljuje decu. Zato se ne motajte oko mene da vam realnost ne bih zabila u gu*icu.”

maja-zelenovic-status

Kurir.rs / Facebook

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.