da li mu se sviđaš
da li mu se sviđaš

Flertovanje iz zabave je dobro zbog uvežbavanja trikova i održavanja forme.

Ukoliko ste skloni kratkotrajnim, vrelim avanturama, a niste sigurni da i predmet vaših želja razmišlja u istom pravcu, pročitaj tekst i utvrdi istinu.

1. Pogledao vas je tri puta zaredom

Psiholozi tvrde da je prvi pogled uvek informativnog karaktera. Ljudi gledaju druge oko sebe jer su im se našli u vidnom polju. Drugi pogled je odmeravanje, jer je shvatio da je u pitanju žensko. Ali, ako vas pogleda i treći put, znači da je zainteresovan.

reklame

da li mu se sviđaš

2. Okrenuo je stopala ka vama

Ukoliko nam je neko privlačan, nesvesno ćemo uperiti svoje ruke, ramena, stopala ili noge ka njemu. Obratite pažnju na grupu muškaraca dok pored njih prolazi privlačna devojka. Čak i ako sede sa svojim devojkama, nesvesno će ipak stopala biti okrenuta ka devojci koja im se sviđa, piše ZENASAMJA.ME.

3. Dodiruje svoje lice dok vas gleda

Muškarac koji je zainteresovan za devojku sa kojom razgovara prstima će preći preko svog obraza, dodirnuti uho i počešati se po bradi. Takva reakcija je povezana s uzbuđenjem, nervozom i željom da se tim gestom “dotera” i skrene pažnju na sebe.

4. Oči mu se kreću “u trouglu”

Kada gledamo nekoga s kim nismo bliski, obično nam se pogled zadržava na njegovim očima. Kada razgovaramo sa prijateljem, pogled će nam se sa njegovih očiju povremeno spustiti i do usana. Međutim, ako je u pitanju flert, pogled muškarca će obuhvatati mnogo veći dio tijela svoje sagovornice.

da li mu se sviđaš

5. Gnječi limenku ili plastičnu flašu

Kada je muškarac zainteresovan, počeće da se igra kružnim predmetima, jer ga oni podsećaju na ženske grudi i druge oble dijelove tela. Stiskanjem konzerve će izraziti svoje podsvesne želje..

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.