Dresirajte muža da radi sve što poželite!

Koliko ste puta čule da su muškarci kao psi?

Čak i ako ne verujete u držanje muževa na uzici, neki od ovih saveta s vremena na vreme mogu vam biti od koristi.

A ako spadate u manipulativne supruge (kučke), ove stvari verovatno već znate, ali nije na odmet da malo obnovite gradivo.

reklame

Evo nekih trikova kako da navedete svog mužjaka da bude poslušan:

1. Vizuelni signali umesto verbalnih

Moj muž jednostavno ne ume da ponese đubre iz kuće kada izlazi negde. U stanju je da ga gomila u kanti sve dok ne napravi kulu otpadaka. Ne primećuje da nešto treba preduzeti čak ni kada se ta građevina od smeća raspe svuda okolo.

To me je izluđivalo godinama. Pokušavala sam na sve moguće načine da ga navedem da jednostavno ponese đubre kad izlazi iz kuće i baci u kontejner, ali ništa nije pomoglo.

Onda sam se dosetila da kesu sa đubretom jednostavno naslonim na ulazna vrata, tako da ne može da je promaši i gle čuda! Poneo ju je sa sobom bez da mu išta kažem! Više nikada nismo imali problem sa gomilanjem đubreta.

2. Manipulacija seksom

Ma ne radimo mi to…

3. Kuvanje u hladnoj vodi

Sve vam je jasno: Ubacite žabu u vruću vodu i ima da iskoči, ali ako je stavite u hladnu i postepeno povećavate temperaturu, biće skuvana i pre nego što primeti…

Na muževe se isti princip može vrlo uspešno primenjivati.

U mom slučaju se radilo o potrebi da vežbam svakoga dana bez ustajanja u 4 izjutra kako bih postigla i to, pored svega što treba obaviti.

Zato sam počela da onako usput radim vežbice pre početka spremanja večere. Postepeno sam produžavala svoj trening sve dok se on nije spontano zatekao u kuhinji sa varjačom u ruci, pored šerpe, tiganja, knjige bakinih recepata i dvoje gladne dečice.

Jednostavno je preuzeo na sebe pripremanje tog obroka bez reči i primećivanja da se nešto drastično promenilo…

4. Namami ga hranom i nagradi slatkišima

Od kako sam počela da pravim torte i kolače iznenađenja bez ikakvog bitnog povoda, moj muž je počeo ranije da se vraća sa posla kući…

5. Obrnuta psihologija

Muževi su spremni skoro na sve zarad mira u kući. A mir u kući vlada samo ako je žena zadovoljna. Oni svesno i planski pokušavaju da vam udovolje. Iskoristite to… svesno i planski.

besnopile.rs / yourtango.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.