Godišnja astroprognoza

Bikovi će ove nedelje osećati više optimizma u emotivnim odnosima, a neke Jarčeve će veoma zainteresovati osoba koju će tek upoznati, kaže horoskop … Pronađite svoj znak i pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u periodu od 27. aprila do 3. maja 2015. godine!

mesečev horoskop astro horoskop za frajere

Ovan ( 21. marta – 20. aprila)

Ovnovi u toku ove nedelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovini nedelje će se situacija srediti. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nove kontakte.

Bik (21. aprila – 21. maja)

reklame

Bikovi će ove nedelje osećati više optimizma u emotivnim odnosima, a planovi koje su mnogi odlagali sada bi mogli početi da se ostvaruju. Biće više šansi za lepa poznanstva, kao i za nove ljubavne veze. Zauzeti sa partnerom mogu ostvariti opušteniji odnos.

Blizanci (22. maja – 21. juna)

Bliznaci ove nedelje mogu doživeti lepe trenutke ako se nađu na nekom putovanju. Odnos sa partnerom će bez obzira na neke momente nerazumevanja biti skladniji, jer će oni sami pokazivati više tolerancije i razgovorom pokušavati da reše nesporazume.

Rak (22. juna – 22. jula)

Rakovi će ove nedelje lakše podnositi napetost koja moće da se stvori na emotivnom planu, a razgovor sa partnerom može rešiti nek postojeće probleme. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontakte, naročito ako se nađu u većem društvu.

Lav (23. jula – 22. avgusta)

Lavovi ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u odnosu sa partnerom, ali to uspevaju da prevaziđu ukoliko budu spremni na kompromis. Oni koji imaju neku tajnu simpatiju, mogli bi sa njom da uspostave kontakt. Slobodne Lavove očekuje više novih poznanstava.

Devica (23. avgusta – 22. septembra)

Device ove nedelje pokazuju više interesovanja za nova poznanstva, ali bi neki mogli da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova…

NASTAVAK NA STRANI 2

lovesensa.rs

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.