Dnevni horoskop za 31. jul 2019: Ribi nije dan za važne odluke, zanimljivo poznanstvo za Bika, Strelac zabrinut

0
2159
Dnevni horoskop za 17. septembar 2019.
Dnevni horoskop za 17. septembar 2019.

Dnevni horoskop za 31. jul 2019: Saznajte šta vas očekuje poslednjeg julskog dana, piše Stil.

OVAN

Potrudite se da ispravite greške koje ste ranije pravili, priznajte sebi i drugima da i vi umete da napravite propust. Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste iako je situacija veoma problematična. Mogući problemi sa nogama.

BIK

Uradićete sve što možete kako biste uspeli da poboljšate okolnosti na vašem radnom mestu. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u popodnevnim časovima. Pred vama je jako povoljna faza. Pazite na šećer.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 4. avgust 2019. Mesec ulazi u znak Vage, Ovnovi, izbegavajte poslovne rizike, Bik ima udvarača, Blizancima iznenađenje na ljubavnom planu
Dnevni horoskop za 31. jul 2019
Dnevni horoskop za 31. jul 2019

BLIZANCI

Razočarani ste jer niste uspeli da postignete uspeh koji ste želeli na ovom polju. Potrudite se da neke stvari prihvatite. Moguće je da vas opterećuju razgovori sa voljenom osobom i da se hladite. Moguć je hroničan umor.


RAK

Nemojte da rizikujete bilo šta danas i potrudite se da svoje obaveze završavate na vreme. Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja dovoljno pažnje i da se polako hladite. Imaćete želju da raskinete. Problemi sa srcem.