ISPOVESTI PREVARENIH
ISPOVESTI PREVARENIH

Svi smo nekad posumnjali da nas partner vara, ali šta se desi kada ta sumnja postane realnost i pogodi nas na najsuroviji način?

Neki od njih, podelili su svoja iskustva i otkrili na kakve užasne načine su saznali da su prevareni, piše www.kurir.rs.

1. Prava romansa

Njegova ljubavnica rekla mi je sve na venčanju našeg zajedničkog prijatelja. Jako primereno.

reklame

Pokušala sam da iskuliram dok nismo krenuli jer nisam želela ni njoj ni njemu da pružim tu satisfakciju da me vide kako besna i razjarena uništavam nečiji poseban dan.

2. Bezizlazna situacija

Ukrcao sam se na let iz Londona za Las Vegas. Sedeo sam pored svoje devojke a ona je htela da mi pokaže šta je planirala da posetimo kad stignemo pa je izvadila svoj telefon.

Na ekranu je bilo otvoreno dopisivanje sa jednim dečkom (poznajem ga) gde je napisala kako će joj on mnogo nedostajati i kako nije ni želela da ide na put.

Vrata aviona su se zatvorila. Bilo je to zabavnih 10 sati…

3. Pazi šta želiš

Došla sam kući ranije sa posla i zatekla ih u krevetu. Pravi kliše, ali stvarno je tako bilo. Što je najsmešnije i sama sam mu predložila da imamo otvorenu vezu, ali rekao je da ne bi mogao da izdrži to. Ispalo je da je samo bio sebičan…nastavak na sledećoj stranici…

loading...