Dnevni horoskop za 27 novembar 2019
Dnevni horoskop za 27 novembar 2019

Dnevni horoskop za 27 novembar 2019 godine: Ove srede Mesec prolazi kroz znak Strelca, a danas je aktuelan i njegov kvadrat sa Neptunom što zahteva dozu opreznosti kada su neka očekivanja u pitanju. Lako nas iluzije mogu odvesti u drugom pravcu, stoga je bitno da se držimo prave slike stvari ma koliko Strelčev optimizam i energija umeju da budu zavodljivi da nam zamute jasnu sliku pred očima.

OVAN

POSAO

Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak i zato delujete užurbano u susretu sa saradnicima.

reklame

LJUBAV

Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvesnost.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Pročitajte: Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra 2019. godine

BIK

POSAO

Stalo vam je da odgovorite na novi poslovni izazov. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere.

LJUBAV

Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.

ZDRAVLJE

Loša probava.

Dnevni horoskop za 27 novembar 2019
Dnevni horoskop za 27 novembar 2019

BLIZANCI

POSAO

Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da vas zaštiti od pogrešnih poteza

LJUBAV

Nema razloga da suviše strogo ocenjujete partnerovo ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, ali možda ne uspeva uvek da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

NASTAVA NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...