Dnevni horoskop za 27. decembar 2018: Škorpija ne zna na koju bi stranu u ljubavi, Riba spremna da rizikuje, Blizanac dobro

0
1805
Dnevni horoskop za 27. decembar 2018

Dnevni horoskop za 27. decembar 2018: Kvadrat Merkura i Neptuna i dalje ima svoj uticaj na nas i danas, pa energija konfuzije, haosa može da načini dosta štete ukoliko se predate njenom uticaju u potpunosti i ne pokušavate nešto da menjate.

Zato se danas primirite i gledajte svoja posla, ne komentarišite ništa u negativnom kontekstu jer bi vam se moglo vratiti poput bumeranga i mnogo jače, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese.

LJUBAV


Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 11. jun 2019. Ovan rešava ljubavne probleme, Bik ambiciozan, Blizancima nesporazum, Rak uspešan

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Bik

POSAO

Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima.

LJUBAV

U društvu voljene osobe osećate zanos koji Vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.

Dnevni horoskop za 27. decembar 2018

Blizanci

POSAO

Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama.

LJUBAV

Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor.

ZDRAVLJE

Dobro…