Strelac

POSAO

Postoje odredjena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen Vašeg uspeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da Vas neko nepravedno kažnjava.

reklame

LJUBAV

Pokušavate da razumete svog partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje zbog nečije reakcije.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 23. mart 2019. Ovnovima nedostaje organizacija, Bik uspešan, Blizanac trpi kritike, Rak dobro, Lava sputavaju na poslu.

Jarac

POSAO

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost.

LJUBAV

Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada Vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna Vam je nečija paznja i razumevanje kako biste ostvarili ravnotežu.

ZDRAVLJE

Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

Dnevni horoskop za 22. mart 2019.
Dnevni horoskop za 22. mart 2019.

Vodolija

POSAO

Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to Vam uliva dodatnu sigurnost.

LJUBAV

Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da Vas neko uznemirava. Umete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbudjenja, što je za svaku pohvalu.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Ribe

POSAO

Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa Vašim potrebama.

LJUBAV

Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su upotpunosti na Vašoj strani.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

loading...