Dnevni horoskop za 22. mart 2019. Devica pravi kombinacije, Vage, šetajte više, Škorpije da stišaju strasti, Strelac dobro, Jarac strastven, ali bez kontrole.

0
3131

Lav

POSAO

Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro neverovatnim okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju.

LJUBAV


Emocije Vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svetu intime i nekih malih radosti.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Dnevni horoskop za 23. mart 2019. Ovnovima nedostaje organizacija, Bik uspešan, Blizanac trpi kritike, Rak dobro, Lava sputavaju na poslu.

Devica

POSAO

Umete da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će Vam doneti poslovni uspeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju porodicu i da iskreno obradujete dragu osobu.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 31. jul 2019: Ribi nije dan za važne odluke, zanimljivo poznanstvo za Bika, Strelac zabrinut

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop za 22. mart 2019.
Dnevni horoskop za 22. mart 2019.

Vaga

POSAO

Stalo Vam je da promenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja deluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu.

LJUBAV

U društvu bliske osobe osećate potrebu da izrazite neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procenili najbolji momenat da zatražite to što želite.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam šetnja.

Škorpija

POSAO

Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće Vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu.

LJUBAV

Previše emotivnog uzbudjenja deluje provokativno na Vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama.

ZDRAVLJE

Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju…