Dnevni horoskop za 22. januar 2018
Dnevni horoskop za 22. januar 2018

Dnevni horoskop za 22. januar 2018.  Evo nam ga još jedan ponedeljak, da nas razbudi i na brzinu podseti da je vikend prošao i da treba da se vratimo onim obavezama od kojih se živi.

Današnji dan kao stvoren baš za to, pošto će nam emocije biti “zaleđene”, nemojte ni da očekujete da će vam voljena osoba, a ni prijatelji ili poslovni saradnici dati dozu emocija.

Svi će danas biti nekako užurbani, juriće za svojim poslovima, završavaće svoje obaveze, nikome neće biti do priče, ćaskanja, druženja , piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

reklame

Zato se bacite na posao, radite i uradite ono što vas čeka, oduševite bar vaše nadređene, ako ne možete voljene osobe.

Drugi deo dana i pretežno veče odlično za odćutati i pustiti misli da plivaju nekim svojim tokom. Pogledajte dobar film, seriju, pročitajte nešto zanimljivo i dobro se naspavajte. Lep i uspešan dan vam želimo.

Dnevni horoskop za 23. januar 2018. Idealan dan za postizanje poslovnih uspeha i ljubavne podvige.

Ovan

POSAO

Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu stetu.

LJUBAV

Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 22. januar 2018
Dnevni horoskop za 22. januar 2018

Bik

POSAO

Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji…nastavak na sledecoj stranici…

loading...