VAGA

Posao

Pomalo se plašite kada je u pitanju vaše trenutno kotiranje na polju posla. Niste imali nameru da dostavite loše radove ovaj put, koliko ste u suštini pomalo zapustili svoje rutinske poslovne aktivnosti.

reklame

Ljubav

Imate motiv da birate više mogućnosti za sebe nego inače. Neke stvari iz svog emotivnog života želite da promenite, ali za odluku je potrebno dvoje. Partner je pomalo odsutan.

Zdravlje

Anemija je kod vas najveći problem.

ŠKORPIJA

Posao

Bez obzira na vaš status morate se pomalo oslanjati i na kolege kako biste mogli da se više posvetite glavnim obavezama od kojih zavisi veći deo vaše plate. Sitnim koracima ste uspeli da se popnete do vrha pa vam teško pada savijanje kičme.

Ljubav

Strastvena priroda vašeg partnera je u suštini vaš odraz u ogledalu. Niste svesni koliko pozitivno zračiete, kada je suprotni pol u pitanju. Vaša magnetičavost ume da privlači ljubav.

Zdravlje

Čuvajte se oštrih predmeta.

Dnevni horoskop za 20. mart 2019

STRELAC

Posao

Sve što radite to radite sa svrhom ovaj put. Imate jasan cilj svojih aktivnosti i naravno mogućnosti koje proizilaze iz toga. Zacrtali ste visoke ciljeve i oni su vam zvezda vodilja u narednom periodu.

Ljubav

Vaš avanturistički duh je pomalo zaustavljen u jednom delu kada je partnerova sugestija u pitanju. Moraćete da načinite korak unazad.

Zdravlje

Krajnici su vam slaba tačka.

loading...