RAK

Posao

Želeli ste mnogo više od kolega i želja vam se ispunila. Idete na drugi stepenik i tu ste se već našli kraj većeg izazova. Premostićete trenutnu situaciju, jer vi to umete. Ne tražite pomoć, jer ste navikli da se oslonite samo na sebe i svoje znanje.

reklame

Ljubav

Partner vam je pomalo odsutan. Ne odgovara vam na poruke i vi ste navikli na ovakav tretman.

Zdravlje

Odlično osim povremene nesanice.

LAV

Posao

Vaš ego je nešto na šta ne možete da računate kao nešto produktivno u sredini gde radite. Bićete u zategnutim odnosima sa ostalim kolegama. Oseća se poveća tenzija, kada je vaše prisustvo u pitanju. Nemate nameru da menjate svoje mišljenje.

Ljubav

Otežanja na polju emocija su utoliko veća ukoliko imate pored sebe osobu rođenu u znaku Jarca, jer ne umete da iskanališete energiju koju zajedno napravite u malo lošijem raspoloženju.

Zdravlje

Lupanje srca je povremeno moguće, danas.

Dnevni horoskop za 20. mart 2019

DEVICA

Posao

Utisak na početku dana daje potpuno drugačiju sliku problema koji imate, jer ste se možda malo više oslanjali na neproverene informacije koje su po vašem mišljenju bile merodavne. Timski rad je nešto što vam se preporučuje, kada su ozbiljni projekti u pitanju.

Ljubav

Partner pored vas želi otvorenu vezu u kojoj u suštini i ne cvetaju ruže. Niste na kraj srca ali ste skloni naglim odlukama kada su u pitanju vaše emocije ovaj put.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

loading...