spiritualni horoskop za lava

OVAN

Posao: Vaš nemirni duh je ovaj put dovoljno konstruktivne prirode da ste spremni da drugačije postavite stvari na polju posla kako bi dobili solidnu energiju koju ne morate da crpite na nepotrebnim segmentima. Vi ste kovač sopstvene sreće jer imate izuzetno naglašenu intuiciju.

Ljubav: Volite da se družite i zabavljate. Izuzetno ste komunikativni. Moguće da ćete sresti osobu koja je na neki način karmički postavljena kroz vaše peto polje ljubavi.

reklame

Zdravlje: Imate višak energije.

Horoskop upozorava: RETROGRADNI SATURN DELI PRAVDU - Sada će nam se sve greške obiti o glavu!

BIK

Posao: Oni koji grade karijeru, imaju odličan period pred sobom da nešto konkretno privedu kraju. Otvoriće vam se još jedan dodatni posao oko novog projekta i timskog rada, koji će vam pričiniti veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Zaljubljeni ste u svog šefa. Neće vam teško pasti da ostajete i duže na poslu kako bi svoju emotivnu stranu ispunili užicima.

Zdravlje: Mogući dentalni problem.

BLIZANCI

Posao: Ako ste kojim slučajem student koji nije položio test, evo prilike da se ta agonija privede kraju. Veliki uspeh onima koji uče, prilikom ocenjivanja donosi deveto polje u jednoj benefičnoj energiji predstavnicima vašeg znaka.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, možete se zaljubiti u osobu koju ćete slučajno sresti. Ne prihvatajte pasivni stav, jer se od vas traži dinamika kojom možete mnogo toga da postignete na polju ljubavi.

Zdravlje: Nećete se žaliti na bolove.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.