14 znakova da mu se dopadaš

Mnogim muškarcima treba izvesno vreme dok se ne opuste u ženskom društvu i jasno i glasno priznaju devojci da im se dopada. A do tog trenutka morate sami da ga provaljujete i čitate njegovo ponašanje. Međutim, to vam i neće teško pasti ako se naoružate određenim znanjem. Sve što treba je da budete svesni sledećih znakova jer će vam oni jasno dati do znanja da se zagrejao za vas.

Horoskop - ljubav i seks

ZNAK OBRVAMA

Kada prvi put ugledate nekoga ko vas privlači, nesvesno ćete podignuti obrvu. Ta reakcija događa se i ženama i muškarcima. Podizanjem obrve oči se šire i više se svetlosti reflektuje u njima. Tako postaju sjajnije, toplije i daju do znanja da smo otvoreni prema osobi u koju gledamo. Ako primetite taj znak na muškarcu s kojim ste se susreli, moguće je da ćete pre njega znati da ste mu dragi.

USNE

reklame

Osim što vas privlače jer su po vašem ukusu, lako vam mogu odati imate li šanse kod njega. Ako mu se sviđate, usne će mu se razdvojiti čim vam se pogledi susretnu.

14 znakova da mu se dopadaš

LICE

Celo lice otkriva to da nam se neko sviđa. Tada se, uz razdvojene usne i podignute obrve, šire nozdrve, pa lice dobija topao, otvoren i prijateljski izraz.

PRIVLAČENJE PAŽNJE

Taj znak može da se manifestuje na više načina. Dok neki muškarci postaju povučeniji u nadi da ćete ih sami primetiti zbog pozitivnih vibracija koje šalju, drugi su u stanju da postanu poput male dece ili glasnog klovna koji na sve moguće načine usmerava pažnju na sebe.

ODEĆA

Kao što žene znaju nesvesno oblizuju usne gledajući u nekoga ko im se sviđa, muškarci će popraviti kravatu, jaknu ili kragnu majice. Ako vidite da namešta odeću na sebi i gleda u vas, to je zato jer želi da ostavi dobar utisak.

Osim odeće, iz istih razloga prolaziće rukom kroz kosu ili će popravljati frizuru ili će je jednostavno razbarušiti.

IZRAZ LICA PRILIKOM RAZGOVORA

Kad se upoznate i započnete razgovor, gledaće pravo u vas i imaće zainteresovan, pomalo ispitivački izraz lica s podignutim obrvama. Tako vam daje do znanja da ga zanima sve o vama.

(nastavak na  strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.