Dnevni horoskop za 16 februar 2021 godine
Dnevni horoskop za 16 februar 2021 godine

Dnevni horoskop za 16 februar 2021 godine: Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vas emotivni ritam ili potrebe koje imate…

OVAN

Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje.

Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu.

reklame

Sugestija: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Nedeljni horoskop od 15 do 22 februara 2021 godine

BIK

Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.

Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

Dnevni horoskop za 16 februar 2021 godine
Dnevni horoskop za 16 februar 2021 godine

BLIZANCI

Ponudjene su vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.

Sugestija: Prijaće vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

nastavak horoskopa na sledećoj strani

loading...