Dnevni horoskop za 15 februar 2021 godine
Dnevni horoskop za 15 februar 2021 godine

Dnevni horoskop za 15 februar 2021 godine: Partner vam je isuviše kolebljiv za nešto konkretnije odluke. Stalo vam je da rešite privatni život u emotivnom smislu ali još uvek nemate podršku na tom segmentu…

OVAN

Posao

Marsov znak ste u pravom smislu. Ne nedostaje vam entuzijazma kao ni energije koju upotrebljavate na kvalitetan način danas. Imali ste I dovoljno dobar razlog da se dobro postavite u predstojeći aktivnostima kako bi iskoristili energiju koja vam se pruža.

Ljubav

Prevazićićete emotivnu krizu sa partnerom. Moždavam je bio potreban stručnjak u nekim situacijama ali ste se vi ipak izborili. Niste neko ko bi odustao od nekoga kadasu emocije u pitanju.

Zdravlje

reklame

Povišen krvni pritisak jer imate naglašenog Marsa.

Mesečni horoskop za februar 2021

BIK

Posao

Po prirodi stedanas radoznali. Bavites etuđim temama a posao čeka. Niste svesni koje obaveze sui z avaših leđa. Pokušajte dase na vreme organizujete kako bi završili započeto od mnogo pre. Potražite malu pomoć od kolega.

Ljubav

Dovoljno ste zreli da preuzimate potpunu odgovornost. Imaćete srca da priđete osobi na koju često mislite. Aspekti vas podržavaju u to nameri.

Zdravlje

Obratite se lekaru zbog upale sinusa.

Dnevni horoskop za 15 februar 2021 godine
Dnevni horoskop za 15 februar 2021 godine

BLIZANCI

Posao

Pokušavate da radite duple smene. Malo više Zamora se očekuje ali bez većih očekivanja. Pokušajte da se skoncentrišete bar na jedan deo pa kasnije na drugi. Uporno skačete sa jedne aktivnosti na drugu.

Ljubav

Partner vam je isuviše kolebljiv za nešto konkretnije odluke. Stalo vam je da rešite privatni život u emotivnom smislu ali još uvek nemate podršku na tom segmentu.

Zdravlje

Grlo vam je slaba tačka.

nastavak horoskopa na sledećoj strani

loading...