Dnevni horoskop za 12. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 12. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 12. oktobar 2017. Nakon dva burna dana, a pred petak trinaesti, evo ga jedan miran četvrtak bez ikakvih važnijih aspekata, kao da nam je došao da se odmorimo od utorka i srede a pripremimo za jedan miran petak.

Danas je dan za psihičko opuštanje, za zaboravljanje svih onih ružnih misli koje vrtite po glavi, za razgovore sa ljudima sa kojima u proteklih par dana niste dovoljno komunicirali, za pokretanje romantičnih momenata sa partnerom.

Vreme je i da ispoljite emocije, prepustite se partneru, pokažite mu koliko vam je stalo do njega… Oni koji su trenutno slobodni mogli bi da stupe u kontakt ili započnu priču sa osobama koje im se dopadaju. Vreme odlično za nove startove. Odmarajte danas, zaslužili ste malo mira, piše današnji dnevni horoskop.

reklame

Ovan

POSAO

Svoje poslovne interese vezujete za nečije obećanje i zato odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete, kontaktirajte odgovarajuću osobu.

LJUBAV

Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

ZDRAVLJE

Problemi sa krvnim pritiskom.

Horoskop za sutra, petak 13 pročitajte ovde:

Dnevni horoskop za 12. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 12. oktobar 2017

Bik

POSAO

Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.

LJUBAV

Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO

Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.

LJUBAV

Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro…

loading...