Naslovna DNEVNI HOROSKOP Dnevni horoskop za 12. avgust 2018: Strelac entuzijastičan, Lava privlače Ribe

Dnevni horoskop za 12. avgust 2018: Strelac entuzijastičan, Lava privlače Ribe

3700
PODELI

Dnevni horoskop za 12. avgust 2018: Ovnu zanimljiva Devica, Bik hedonista, Blizanci izdržljivi, Rak staložen, Lava privlače Ribe, Vaga ima podršku, Škorpija ljubomorna, Strelac entuzijastičan, neprijatnosti za Jarca, Vodolija se ponaša zrelo, a Ribama treba upornost. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.08.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao


Ponavljate stare greške i u tome nemate meru. Imali ste šansu još odavno da se izvučete, ali se svesno niste još pripremili za tako nešto.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 8. avgust 2018: Blizanci pred važnim sastankom, Strelac zavodi, Lav nestrpljiv

Ljubav

Pokazujete pojačanu emociju za ono što vam se pruža kao izazov dana. Jedna Devica može da vas zainteresuje dovoljno, ovaj put.

Zdravlje

Pojačana psiha.

BIK

Posao

Volite da radite stvari vama svojstvene, jer ste u duši hedonista i ne očajavate ukoliko vam ne ide u ovom trenutku baš najbolje.

Ljubav

Ne želite da menjate ambijent u kome trenutno živite sa svojim partnerom, ali se desi ponekad da se osamite i mislite samo na svoje lične interese.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 6. avgust 2018: Škorpija na putu uspeha, Blizanci na mukama, Strelac gleda u budućnost

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

BLIZANCI

Posao

Niste na trenutak obratili pažnju na troškove, koji su vam se nagomilali već neko vreme. Pokušajte da ih rešavate u narednom periodu.

Ljubav

.

Pojaviće vam se osoba od ranije jer imate karmički dug. Pokazujete određenu nervozu uz ove aspekte koji vas podsećaju na prošle događaje.

Zdravlje

Izdržljivi ste.

Inicijalizacija u toku...