duhovi u decjoj sobi

Već nakon prve noći, deca više nisu želela da spavaju u potkrovlju, ali nisu umela da objasne zašto

Iako imaju malu kuću, roditelji dvoje dece, koji su želeli da ostanu anonimni, rešili su da mališanima daju malo prostora samo za njih.

Jedini način bio je da se potkrovlje prilagodi i pretvori u spavaću sobu, što su i učinili. Ubacili su krevete, ormare, još nešto nameštaja i oduševili svoje naslednike.

reklame

Međutim, već nakon prve noći, deca više nisu želela da spavaju u potkrovlju. Nisu umela da objasne zašto, samo su ponavljala da im je jako neprijatno dok su gore, da zbog toga ne mogu da zaspe i da se plaše.

Kako bi im dokazali da je to soba kao i svaka druga i da je u pitanju samo privikavanje na novi prostor, roditelji su odlučili da na jednu noć postave kameru u sobu. Ujutro, kada su pregledali snimak, ostali su u šoku!

Naime, prvo je jorgan, koji je stajao na praznom krevetu, počeo da se pomera, podiže i spušta, a pred kraj snimka iznad kreveta u kom su deca spavala, na trenutak se pojavila neobična svetlost.

I dok su sujeverni ubeđeni da su u pitanju duhovi, drugi su sigurni da postoje racionalna objašnjenja. Na primer, da je ispod jorgana bio miš koji se pomerao. Što se tiče svetlosti, mnogi su ubeđeni da je na potkrovlje jednostavno uleteo svitac.

Pogledajte video i procenite sami!

stil.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.