teksas pantalone

Romeo i Julija, Ros i Rejčel, med i mleko, mašna i smoking? Pogodili ste, ovo su neki do parova koji idu savršeno jedno uz drugo. A koji su to odevni komadi koje uvek možete uklopiti i da izgledate tip-top? E, to ćemo vas sada otkriti. Sa ovim kombinacijama nećete pogrešiti. Vaša lepša polovina će se iznenaditi kada shvati da ste zapravo nešto uradili kako treba, kada je odevanje u pitanju. Više vam neće zanovetati jer i neće imati razloga. Ali hajde da sada naučite šta uvek možete uklopiti zajedno.

 

Kamel i teksas

Kamel je jedna neutralna boja i kao takva, nije mnogo teško da pomislimo zbog čega je toliko popularna. Naravno, uz nju možete uklopiti mnogo toga i izgledaće dobro. Ali ono što se posebno dobro slaže jeste teksas! A zašto, pitate se? Zato što se suprotnosti privlače. Kamel koja u sebi ima narandžastu boju, i teksas koji je pretežno plav čine ovu kombinaciju savršeno kontrasnom.

reklame

teksas pantalone

Maslinasta vojnička jakna i bela majica

Rekli bi ste da je vojnička jakna izlizani odevni komad jer su je nekad nosili vojnici, a posle njih skinhedsi? I da je njeno vreme odavno prošlo? Ali niste u pravu. Ona se ponovo vraća i to u velikom stilu. Veoma je zgodna za kombinovanje, a pogodna je za dosta prilika. A najbolje izgleda kad se nosi sa jednostavnom belom majicom. Isprobajte ovaj combo i javite na utiske vaših dama.

Sako i rolka

Još jedna od blago omrznutih kombinacija ali moda je tu da se iznova vraća, i budimo realni, vrti u krug. Tako da slobodno možemo da kažemo da je došlo vreme rolki, ponovo! Da imate sako ne sumnjamo, ali obezbedite sebe i sa nekom rolkom i obucite je ispod sakoa, bićete potpuno IN. A s obzirom da smo i dalje u zimskom periodu, rolka će vas i ugrejati.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.