Da mu stalno budeš u mislima: 9 načina da muškarcu zavrtiš mozak i da ne može da te izbaci iz glave

0
8628

Ako više niste zajedno:

Ako vi i vaš dečko više niste u vezi, a želite da mu nedostajete, onda morate igrati malo drugačiju igru.

Izgledajte savršeno

Prvo pravilo je kad želite da nedostajete svom bivšem da izgledate neverovatno i bez njega. To će ga izludeti i povrediti mu ego. Ako znate da ćete se pojaviti negde gde će biti i vaš bivši, dajte sve od sebe i izgledajte najbolje što možete.

Da mu stalno budeš u mislima: 9 načina da muškarcu zavrtiš mozak i da ne može da te izbaci iz glave

Pojavite se s nekim drugim

Na javnom se mestu se pojavite s drugim muškarcem, ako znate da će i bivši biti prisutan. Zasigurno će se prisetiti svih zajedničkih trenutaka s vama i to će učiniti da mu odjednom strašno nedostajete i da vas ponovno želi.

Ponašajte se ljubazno

Kad negde sretnete svog dragog, ponašajte se prema njemu uljudno, kao da je reč o starom prijatelju a ne o bivšem ljubavniku.

Pročitajte i  Ne gubi vreme sa neodlučnim muškarcem: Jedino ovako ćeš biti sigurna da on ima nameru da te oženi

Budite srećne bez njega

Nemojte očajavati, jer to neće funkcionisati. U takvim vas situacijama može samo žaliti. Morate biti srećne i vesele bez njega kako bi vas primetio. Nikome neće nedostajati očajna bivša devojka.

Nosite njegov omiljeni parfem

Ako iskreno želite da ga naterate da mu nedostajete, onda stavite njegov omiljeni parfem. To će ga podsetiti na sve zajedničke trenutke i odjednom ćete mu nedostajati.

Ponekad je muškarce teško naterati da im nedostajete, ali uz malo truda sve je moguće. Imajte strpljenja i nemojte zaboraviti – muškarci vole da love. Dajte im tu priliku.

kolektiv.me