DA LJUBAV POTRAJE: Ovo je tajna uspešnih parova – oni svakog dana pričaju o ove 4 stvari

0
280

Bez dobre komunikacije nema dobre veze i izbegavanje određenih tema može dugoročno naneti štetu ljubavnom odnosu. U nastavku proverite koje razgovore bi trebalo da vodite svaki dan ako želite dobru vezu.

Problemi

Ludnica na poslu, svađa sa sestrom, ako imate težak dan – podelite svoju svakodnevicu s partnerom i podstaknite ga da on vama ispriča svoje probleme. Tako razvijate trajan osećaj bliskosti i poverenja u ljubavnom odnosu.

Ciljevi i planovi

Otvoren razgovor o svim vašim ciljevima, malim ili velikim, motivisaće vas da bez zadrške kročite prema njima. Važno je da ih ne držite u sebi jer vam partner može biti značajna podrška u njihovom ostvarivanju i obrnuto, vi možete svom partneru pomoći da ostvari zacrtane ciljeve. Obavezno planirajte zajedničke aktivnosti jer je upravo nedostatak vremena za zajedničko uživanje jedan od najvećih krivaca za pucanje veza i brakova.

AKO JE LJUBAV SLEPA, TI NE BUDI GLUPA: Prestani da lažeš sebe da će se on promeniti, kad dobro znaš da ste dva različita sveta Zdravlje

Ponekad skrivamo svoje zdravstvene probleme kako ne bismo partnera previše opterećivali, ali zdravlje uvek treba da bude na prvom mestu i o njemu uvek treba otvoreno da razgovarate. Svaku fizički bol vi i partner lakše ćete podneti ako je podelite.

Lepe uspomene

Stručnjaci smatraju da bi prisećanje na lepe trenutke provedene zajedno trebao biti obavezan deo svakodnevice parova. Takvi razgovori stvaraju pozitivnu energiju i zato često treba da se podsetite na “prošlost” koju delite jer ćete tako ojačati svoju povezanost.

Pročitajte i  Deoba na muškarce i ljude sa muškom anatomijom: Odrediti koga imaš u svom životu, ženo, je vrlo lako. Ako ga imaš, onda ti nije ni loše, ni strašno

zadovoljna.hr


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.