Obratite pažnju na ove znakove jer ih oba pola koriste posve nesvesno. Sve će vam biti jasno jer ako se ovako ponašanju onda im se sigurno sviđate

Obratite li pažnju na određeno ponašanje muškaraca i žena, lako ćete moći zaključiti zavode li nekoga, odnosno da li im se sviđa. Naime, ljudi se tada ne mogu kontrolisati koliko god to pokušavali, pa ih je lako “pročitati”.

Kada se sviđaju jedno drugome, muškarac i žena će se gledati u oči više nego je uobičajeno. Potom im pogledi klize prema ostalim delovima tela. On će pogledom “pomilovati” njen vrat i dekolte, a ona njegova ramena i ruke. Zenice su u takvim situacijama jako raširene pa je i to jedan od znakova na koji treba obratiti pažnju.

reklame

Možda i vi u svojoj blizini imate nekoga kome se jako sviđate. Obratite pažnju na ove znakove i sve će vam biti jasno.

Nesvesni trikovi koje koriste muškarci:

Ne skidaju osmeh s lica kada su u blizini žene koja im se jako sviđa. Osim što je na taj način zavode i šarmiraju, to pokazuje i koliko su srećni u tom trenutku.

Vrpolje se kao mala deca. Ponekad kao da crtaju nogom po podu dok razgovaraju sa ženom od koje im srce brže zakuca ili su nekako nestabilni. To je jednostavno jače od njih. Iako to možda nije klasično zavođenje, ženama je to preslatko.

KAKO SEDI, TAKAV JE U KREVETU: Da li jaše kao kauboj ili bocka kao zeka?

– Ako muškarac pokušava zavesti ženu, mahaće rukama dok razgovara više nego inače. Tako na neki način nesvesno pokušava da da dodatnu važnost onome što govori, želi da bude primećen.

– Još jedan znak kako pokušava privući pažnju žene je i tako što se pravi važan. Tada će stajati uspravnih ramena kako bi izgledao jači, a time i muževniji. Takođe, dok sedi noge će mu biti raširene jer podsvesno veruje da tako izgleda moćnije, a i njegova muškost više dolazi do izražaja.

– Teškom mukom će se boriti sam sa sobom da drži pogled na njenim očima kad mu se neka žena sviđa. Pogled će mu bežati na delove njenog tijela i naglo će ga vraćati. Zavođenje izgleda slično, ali tada će polako pogledom prelaziti preko njenog lica i tela, a oči će mu biti jako sjajne.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.