Da li i vi imate ORGAZMIČKE USNE? Žene sa ovakvom gornjom usnom imaju neverovatne orgazme
Horoskop po ciganskim kartama za jun 2017

Mnoge devojke nikako ne uspevaju da dožive orgazam tokom seksa, dok sa druge strane postoje i one koje bez ikakvih problema uspevaju da se popnu do vrha planine uživanja, a razlog za to mogao bi da bude čudniji nego što smo ikada mislili.

Studija objavljena u Žurnalu seksualne medicine mogla bi da promeni sve što ste mislili da znate o orgazmu.

Evo šta su istraživači otkrili:

reklame

Odmah ispod vrha vašeg nosa postoji malo udubljenje pod imenom filtrum, a mnogi ga još zovu i „Kupidonov luk“ (što sada ima potpunog smisla). Ova oblast formira se zato što se tu spajaju tri različite tačke na ljudskom licu.

Odmah ispod filtruma, u centru gornje usne, nalazi se mali ispupčeni deo koji takođe ima ime (jer naučnici moraju da se nečim zabavljaju dok traže lek za uobičajenu prehladu) – tuberkle.

jagodica

Zaista, možete i da odete do ogledala i sami proverite, a kada ste već tu napravite i po koji selfi.

E sad, istraživači su otkrili da devojke sa većim tuberkulama imaju veće šanse da dožive orgazam tokom vaginalnog seksa nego one kod kojih ovaj deo usne nije toliko izražen.

Možda zvuči čudno, ali u pitanju nije ništa iznenađujuće. Ljudi su stotinama godina povezivali usne na licu sa usnama koje devojke imaju između nogu. Veliki razlog za to što su devojke počele da šminkaju svoje (gornje) usne bio je da podsete muškarce kako njihov polni organ izgleda kada su tamo dole imale upalu ili neki drugi polni problem.

Iako je u istraživanju učestvovalo svega 1.000 devojaka, naučnici tvrde da je ovo samo početak, mi mislimo da bi trebalo da nastave jer bi mogli da otkriju još mnogo zanimljivih stvari.

24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.