Crveni karmin ubiva muškarce
Crveni karmin ubiva muškarce

Crveni karmin ubija muškarce: Nijedan kozmetički proizvod nije veći simbol ženstvenosti od crvenog karmina. Njegov primarni cilj je da skrene pažnju na vaše usne, pa vam dodatni aksesoari nisu potrebni, a u novogodišnjoj noći apsolutno je nezaobilazan. Ove činjenice o crvenom karminu, najmoćnijem ženskom oružju, sigurno niste znale.

 

1. Za svaku boju kože postoji odgovarajuća nijansa crvenog karmina. Osim čiste crvene nijanse, postoje tri varijante: s narandžastim, roze i plavim pigmentom. Ženama svetle puti odgovara crvena sa roze pigmentom, tamnoputima sa plavim, a za žene sa žućkastim tenom idealne su narandžaste nijanse.

reklame

2. Crveni karmin zahteva olovku za usta. Jednostavno, kad nosite crveni karmin, morate definisati konture usana kako one ne bi izgledale krivo. Olovke je tu i da spreči karmin da se razmrlja preko linije usana. Nijansa olovke i karmina moraju da se poklapaju.

3. S crvenim karminom izgledaćete odvažno, upadljivo i neverovatno dobro! Ali samo ako ga nosite uz odgovarajuću odeću. U suprotnom, delovaćete jeftino, pa čak i tragično. Evo nekoliko saveta. Crveni karmin odlično ide uz malu crnu haljinu, odelo, večernju haljinu, belu košulju ili uz farmerke i kožnu jaknu. Slaže se i uz enimal print.

4. Da vam crveni karmin ne bi završio na zubima, poslužite se starim trikom. Poljubite papirnu maramicu ili komad toalet papira nakon što ga stavite.

5. Ako imate žućkaste zube, nemojte koristiti crveni ruž sa narandžastim pigmentom. Ona čak i holivudski belim zubima daje žućasti ton. Ali će zato žuti zubi uz crveni karmin s plavim pigmentom izgledati savršeno belo!

6. Ne kombinujete roze odeću i crveni karmin! To je jeziv sudar boja, koji čak ni najluđi eklekticizam ne prihvata.

7. Uzmite u obzir i doba dana, odnosno količinu svetla kojoj će boja ruža biti izložena. Za prirodno dnevno svetlo birajte nežnije ili čistije crvene nijanse, a za veče i veštačko svetlo birajte tamnije nijanse.

8. Ako imate tanke usne, izbegavajte tamnocrvenu i bordo boju, kao i mat teksturu. S njima će vam usne izgledati još tanje. Koristite transparentne ruževe s puno sjaja svetlijih crvenih nijansi.

9. Ako imate svetao ten, crnu kosu i plave oči, stavljajte jarkocrvene karmine. Nećete omanuti!

10. Kad dobijete na poklon karmin u nijansi koja vam ne odgovara u potpunosti, nemojte ga baciti! Premažite preko njega zlatni sjaj za usta i nijansa će postati toplija i nežnija. Ili dodajte malo ljubičastog karmina da mu dodate plavi pigment.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.