vulgarno
To nije seksi, to je vulgarno

To nije seksi, to je vulgarno: Iako je ostalo jako malo pravila, neka se podrazumevaju, a među njima je i ono koju poruku želite da pošaljete stavom i oblačenjem.

 

Ključ seksi izgleda je u umerenosti. Morate da se odlučite koji deo tela ćete istaći. Obučete li mini suknju, nemojte da pokazujete stomak ili dekolte. Pravilo važi i obrnuto. Duboki dekolte nosite sa džinsom, pantalonama ili konzervativnijim suknjama.

reklame

Sa nakitom nikad ne preterujte. Takođe, odaberite samo jedan ukrasni predmet. Velike minđuše kombinujte s cipelama, nikada s ogrlicom ili nakitom za kosu.

PROČITAJTE: ŠTA JE SEKSI, A ŠTA VULGARNO: Dekolte, minić i štikle – MOŽE, ALI NIKAD ZAJEDNO!

Što se šminke tiče pokušajte da provocirate, ali ne preterujte. Nanesite crveni karmin, preko njega sjaj, ali u tom slučaju oči ostavite neutralne. Ništa ne izgleda toliko privlačno kao crvena boja karmina.

vulgarno
To nije seksi, to je vulgarno

Ukoliko se ne radi o večernjem izlasku, nego o popodnevnoj kafi, neophodan dodatak su naočare za sunce.

Materijali odeće neka budu nežne i neka nadopunjuju vašu kožu. Izaberite kašmir ili svilu. Lan je udoban, ali nije preterano seksi.

Ako ne želite da izgledate vulgarno izbegavajte odeću koja podseća na donji veš. Majica sa velikim dekoltom može da izgleda seksi, ali ako podseća na korset, već prelazi granicu pristojnosi i ulazi u zonu vulgarnosti.

Isto važi i za kratke pantalone, ako su sportske ili od džinsa mogu da izgledaju vrlo privlačno, ali ako imaju čipku koja podseća na ženske bokserice deluju vulgarno.

Odeću birajte prema društvu s kojim ćete provesti vreme. Konzervativnu odeću odaberite za poslovni sastanak, kada idete kod lekara ili se družite s članovima porodice. Slobodnije se obucite za sastanak ili večernji izlazak.

covermagazin.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.