Astro prognoze za prve dana novembra 2018: Zbog Venere u Vagi mnogi parovi će poželeti da se venčaju ali zbog retrogradnog Urana u Biku su mogući i nagli raskidi

Poslednjeg dana oktobra, bili smo svedoci povratka Venere u Vagu, ulaska Merkura u Strelca i poslednje Mesečeve četvrti u Lavu. Neko će poželeti da stane pred matičara, a neko da obnovi vezu sa bivšim partnerom

Poslednjeg dana oktobra, bili smo svedoci tri astrološka događaja na nebu: povratka Venere u Vagu, ulaska Merkura u Strelca i poslednje Mesečeve četvrti u Lavu. Ljubavni život biće bogatiji, ali i turbulentniji, mogućnost pogrešnih procena veća, ali biće veće i mogućnosti za zaradu, pišu Večernje novosti.

Tranzit Venere preko Vage donosi poslovne šanse i uspeh umetnicima, diplomatama, advokatima, političarima, generalno, onima čije zanimanje zahteva prisustvo u javnosti. Ova planeta simbolizuje i lepotu i hranu, zbog čega utiče na fizički izgled što će se najviše primetiti kod znakova pod uticajem Venere, Bikovima, Vagama i Ribama koji će se prolepšati, zaljubiti, ugojiti. Budući da je Vaga znak partnerskih odnosa i braka, mnogi parovi koji se dugo zabavljaju će poželeti da stanu pred matičara.

Astro prognoze za prve dana novembra 2018: Zbog Venere u Vagi mnogi parovi će poželeti da se venčaju ali zbog retrogradnog Urana u Biku su mogući i nagli raskidi
reklame

Planeta ljubavi i posla, Venera, jednom godišnje prelazi preko sedmog zodijačkog znaka u kojem je njen uticaj naglašen, a ove godine, zbog retrogradnog hoda, zadržava se duže ne samo u Vagi već i u Škorpiji. Međutim, svake godine obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, što se različito reflektuje na naš ljubavni život, finansijsku situaciju i zdravstveno stanje.

Venera će obrazovati konjunkciju sa Suncem i sekstil sa Saturnom, zbog čega će ove nedelje emotivni život parova koji su duže vreme u vezi, biti bogatiji i ispunjen interesantnim događanjima. Ovo se posebno odnosi na vazdušne i vatrene znakove, Blizance, Vage, Vodolije, Ovnove, Lavove i Strelčeve, koji mogu da upoznaju nekoga od koga ih deli veća razlika u godinama ili da obnove vezu sa bivšim partnerom.

Retrogradni Uran, simbol više sile i kontakata sa strancima, prelazi preko Bika kojim vlada Venera, a međusobno te planete obrazuju opoziciju. Ovaj aspekt donosi turbulencije na ljubavnom planu i može da uzdrma mnoge veze i brakove, zbog čega su mogući iznenadni raskidi i razvodi. Pošto je Venera i planeta novca, sklonost ka rizičnim finansijskim transakcijama biće povećana, zbog čega treba biti oprezniji prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora.

Sa zdravstvenog aspekta, povratak Venere u Vagu može da se odrazi na stanje bubrega, kože, zuba, vena, jajnika, dojki, kao i na nivo šećera u krvi.

loading...