JARAC

Vi možete u ovom mesecu očekivati da zasijate u karijeri kada je javnost u pitanju. Mogući su novi ugovori, dogovori i partnerski odnosi. Pojedini Jarčevi mogu dobiti na nekim sudskim parnicama. Moguće su finansije preko kredita i pozajmica. Kako je Merkur retrogradan, dobro se preračunajte da li vam se to isplati. Emocije i polje ljubavi je palo u polje partnerstva pa ako ste sami, sada možete ući u neku dugoročnu i trajnu vezu dok zauzeti mogu postići dogovor gde su bili nesporazumi. Zbog retrogradnosti Merkura i položaja drugih planeta sada treba dosta paziti da ne pokvarite vašu vezu u partnerskim odnosima. Što se tiče zdravlja, Mars će tranzitirati vašim poljem psihe pa izbegavajte nervozu i pokušajte da se odmarate.

Astro prognoze za jul 2019
Astro prognoze za jul 2019

VODOLIJA

Vi možete očekivati da se realizujete na poslovnom planu u javnosti. Što se tiče polja finansija, kod vas je izražen timski rad tako da ste tu na dobitku. Moguće su i srećne okolnosti kroz igre na sreću. Mnoge Vodolije mogu kroz polje i rad sa prijateljima zaraditi novac. Emotivno ste povezani sa retrogradnim Merkurom, jer je to vaše polje emocija i intime pa bi moglo doći do nesporazuma sa partnerom. Venera će vam davati mogućnosti da preko posla upoznate partnera u ljubavi, a kod pojedinih Vodolija će dati harmoniju u porodičnoj atmosferi. Zdravlje je mnogo bolje, ali ipak se odmarajte više.

RIBE

reklame

Ako mislite da uspete u poslu, treba da se dobro potrudite. Najveći uspeh možete postići ako ste u kontaktu sa strancima ili inostranim firmama. Ribe koje traže posao je najbolje da to urade u prvoj polovini meseca, jer kada Merkur krene retrogradno biće mnogo teže. Emotivno vama Venera u polju romantike daje velike šanse u ljubavi, pa ako ste slobodni i želite novu ljubav onda je slobodno potražite. Mnoge Ribe će doživeti pravi vatromet u ljubavi, a neke mogu potražiti i upoznati ljubav preko neke javne internet mreže. Zdravlje vam je pod aspektom stresa i anksioznosti pa potražite razonodu i opustite se.

loading...