VAGA

Vaše polje karijere je u prvom planu, pa ako niste dobili šta zaslužujete ili neku nagradu, sada potražite. Sa vašim šefom ili roditeljem sa kojim ste u nekoj krizi sada možete postići dogovor ako uopšte postoji nesporazum. Naglašeni su veći finansijski prilivi novca ako sklopite ugovor sa vašim poslovnim partnerom. Čuvajte se osobe iz okruženja koja čeka vašu grešku da bi vam zamerila. Merkur je retrogradan pa bi trebalo dobro razjasniti sve ugovore ili dogovore da ne dođe do greške. Moguće su i novčane dobiti od tuđe imovine koju vi niste stekli, od  izdavanja nekretnine ili neke prodaje. Emotivno mnoge Vage će ostati u vezi, iako nisu u potpunosti srećne i zadovoljne. Pojedine Vage će svoju maštu preneti partneru da bi razbile monotoniju i dosadu svakodnevnice. Moguć je stres i anksioznost pa se odmarajte.

Astro prognoze za jul 2019
Astro prognoze za jul 2019

ŠKORPIJA

Mnogim Škorpijama su naglašeni inostranstvo i stranci. Sve što ste planirali i ka čemu stremite sada može lepo da se uokviri i donese ishod. Ako ste u nekom parničnom postupku, sada se može završiti u vašu korist. Što se tiče finansija, još vam je Jupiter naklonjen pa gledajte da nešto uštedite za lošiji period. Merkur je retrogradan pa se ne preporučuju nikakvi krediti niti ulasci u zaduženja. Emotivno je povezano sa finansijama, pa ako nemate partnera vi ga možete pronaći u toj oblasti ili u nekom restoranu. Svi vi koji imate partnera izbegavajte svađe i čuvajte vašu ljubav. Merkur je retrogradan u drugoj polovini meseca pa se čuvajte nepovoljnosti. Više se družite sa pozitivnim osobama i čuvajte se stresa dok vam je energija dosta dobra.

STRELAC

reklame

Planete ukazuju na to da vam je naklonjeno okruženje i da su vam povoljni aspekti za finansije koje nisu stečene sopstvenom zaradom već kroz kredite, nasleđa i od izdavanja nekretnina. Kako vam je naglašeno osmo polje, sada vam se ne preporučuje da uzmete zajam jer se neće isplatiti. Neki projekti bi trebalo da se preformulišu i isprave. Polje inostranstva i stranaca vam je naklonjeno za karijeru. Emotivno su naglašene vatrene strasti i mnogo bolje uspostavljanje komunikacije i intime sa potencijalnim partnerom. Kada bude Merkur u retrogradnom hodu, mogući su problemi sa partnerom pa obratite pažnju i ne svađajte se. Što se tiče zdravlja, više se odmarajte mada je Mars izašao iz vašeg polja psihe pa će sada biti mnogo lakši period za vas.

loading...